Unionens främsta uppgift är att finnas till hands för dig både när du har medgång och motgång i arbetslivet. Unionens rådgivare, förhandlare, specialister och jurister arbetar alla för att ge dig den trygghet du förtjänar på jobbet. Vi är helt enkelt experter på dina rättigheter och villkor i arbetslivet.

Se filmer med svaren på de vanligaste frågorna

Många som hör av sig till oss har frågor om marknadslön eller vill läsa sitt kollektivavtal.

I några korta filmer har vi samlat svaren på de allra vanligaste frågorna. Du får koll på vad som gäller vid en omorganisation, vad som händer om du skulle bli uppsagd eller säger upp dig själv. Du får tips inför kommande lönesamtal och lär dig mer om vad som ska ingå i ditt anställningsavtal.

Lär dig mer

För dig som vill fördjupa dig och lära mer om dina rättigheter och skyldigheter på jobbet finns Medlemsguiden - en utbildning som genom filmer och kreativa övningar ger dig svar på vanliga frågor om arbetslivet.

Fråga oss

Om Unionen har en klubb på din arbetsplats kan de hjälpa dig med svar på dina frågor. Om inte, kan du kontakta oss. Våra rådgivare hjälper dig gärna och svarar på alla dina frågor om arbetslivet.

 

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?