Medlemsförmåner

Som medlem i Unionen har du tillgång till en rad rabatter och förmåner.

Få tillgång till ännu fler medlemsförmåner

Unionen är en del av TCO. På TCO:s samlingssida för gemensamma medlemsförmåner kan du del av ytterligare rabatter från Elite Hotels, Viking Line, Tallink och Folklådan (en preppinglåda).

Det här ingår också i ditt medlemskap

  • Någon att fråga medlemsrådgivning och förhandlingshjälp
    Som medlem i Unionen har du alltid någon att vända dig till med frågor om din anställning, dina rättigheter på arbetsmarknaden, en tuff situation på jobbet eller om du vill ha stöd med hur du tar nästa steg i din  karriär

  • Inkomstförsäkring extra trygghet vid arbetslöshet
    En inkomstförsäkring som kompletterar  a-kassan  på inkomst upp till 60 000 kr/mån ingår i ditt medlemskap i Unionen utan extra kostnad. Tryggt och mycket värdefullt om du skulle bli av med jobbet.

  • Koll på din lön   lönerådgivning  och marknadslöner
    Tjänar du som du förtjänar? Unionen ger dig marknadslöner, lönetips, råd inför  lönesamtal  och  löneförhandling , information om  löneavtal  och mycket annat som gäller din lön och andra ersättningar i jobbet.

  • Ditt medlemskap du bidrar till ett bättre arbetsliv för alla
    När vi är många – idag över 700 000 – får Unionen kraft att driva frågor om löner och villkor,  kompetensutveckling  och balans i arbetslivet. Bara genom att vara medlem är du med och bidrar till vår gemensamma styrka och förbättrar arbetslivet.

Läs mer om allt som ingår i medlemskapet i Unionen

Inte medlem än?

Missa inga förmåner eller fördelar. Ordinarie medlemsavgift i Unionen är 235 kr/mån.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg

Minimera