Alla tjänstemän är vår idé

Unionen är fackförbundet för alla tjänstemän i det privata arbetslivet. Alla utbildningar och alla befattningar, i alla former och på alla nivåer är välkomna. Vi tror på att samla alla krafter på arbetsplatsen i samma fackförbund.

Glada tjänstemän

Unionens organisation

Unionen är Sveriges största fackförbund med över 640 000 medlemmar. Vi finns i allt från stora internationella koncerner till små familjeföretag, organisationer och föreningar.

Så gör vi skillnad

Unionen arbetar på uppdrag av dig som medlem. Vi företräder, förhandlar och bildar opinion för att komma närmare vår vision: tillsammans är vi i Unionen den ledande kraften som skapar framgång, trygghet och glädje i arbetslivet.

Lediga jobb

Vill du få kraft att göra skillnad? Hos Unionen hittar du ett meningsfullt och utvecklande arbete med målet att förändra arbetslivet till det bättre. De tre senaste åren har Unionen rankats som en av Sveriges 100 attraktivaste arbetsgivare (YPAI, 2015, 2016, 2017).
Reclaim the break

Aktuell kampanj: Reclaim the break

Majoriteten av de privatanställda tjänstemännen upplever att stressen ökar, visar Unionens nya Novusundersökning. Att stressa ibland är inte farligt. Men för att inte öka risken att bli sjuk är tid för återhämtning nödvändigt! Nu får det vara nog. Vi måste återta pausen!

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?