Alla tjänstemän är vår idé

Unionen är fackförbundet för alla tjänstemän i det privata arbetslivet. Alla utbildningar och alla befattningar, i alla former och på alla nivåer är välkomna. Vi tror på att samla alla krafter på arbetsplatsen i samma fackförbund.

Glada tjänstemän

Unionens organisation

Unionen är Sveriges största fackförbund med 650 000 medlemmar. Vi finns i allt från stora internationella koncerner till små familjeföretag, organisationer och föreningar.

Så gör vi skillnad

Unionen arbetar på uppdrag av dig som medlem. Vi företräder, förhandlar och bildar opinion för att komma närmare vår vision: tillsammans är vi i Unionen den ledande kraften som skapar framgång, trygghet och glädje i arbetslivet.

Lediga jobb

Vill du få kraft att göra skillnad? Hos Unionen hittar du ett meningsfullt och utvecklande arbete med målet att förändra arbetslivet till det bättre. De tre senaste åren har Unionen rankats som en av Sveriges 100 attraktivaste arbetsgivare (YPAI, 2015, 2016, 2017).
Kampanjsajt

Så framtidssäkrar vi Sverige

Digitalisering, automatisering och globalisering förändrar arbetslivet i grunden. I kampanjen ”Framtidssäkra Sverige!” presenterar Unionen förslag för framtidens kompetensförsörjning.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?