Medlemskapet

Ett medlemskap i Unionen ger dig trygghet, utveckling och kraft att påverka ditt arbetsliv. Oavsett om du jobbar, söker nytt, är chef, studerar eller startar eget får du styrkan av 650 000 medlemmar i ryggen. Unionen är facket för dig som är tjänsteman i privat sektor.

Bild på arbetskamrater som firar med tårta

Ha koll på din lön

Unionen hjälper dig hålla koll på din löneutveckling genom aktuella lönelägen, verktyg och tjänster inför lönesamtalet och lönecoachning.
Pratbubbla - tummen upp

Kraft att förändra din arbetsplats

Som medlem i Unionen får du möjlighet att vara med att påverka. Över 30 000 unionare har ett fackligt uppdrag på sin arbetsplats. Gör din röst hörd och gör skillnad både för dig själv och dina arbetskamrater. På jobbet.

Karriär och utveckling

Med Unionens karriärtjänster får du skjuts om du vill förändra din arbetssituation. Välj mellan Cv-granskning, LinkedIn-granskning, karriärplanering och mycket mer.

Medlemsförmåner

Försäkringar, fjällstugor, yoga och onlineträning finns i Unionens utbud av medlemsförmåner. Spara pengar hos våra partners genom förmånliga rabatter.
Kursfika

Kurser och aktiviteter

Kurser, aktiviteter, föreläsningar, nätverksträffar och seminarier erbjuds kostnadsfritt i hela landet. Lär mer om lön, arbetsrätt, pension, arbetsmiljö, ledarskap och mycket mer.

Unionen Student

För dig som studerar på högskola eller universitet. Unionen student ger dig krafter utöver det vanliga – både under studietiden och i jakten på drömjobbet.

Unionen Chef

Ett skräddarsytt medlemskap för dig som är chef. Som medlem i Unionen Chef får du utbildningar, chefstjänster, en egen chefslinje och din egen chefsombudsman.

Unionen Egenföretagare

Ett medlemskap speciellt för dig som är egenföretagare. Unionen vill att det ska vara enklare och tryggare att driva eget och erbjuder dig företagslinjen, affärsverktyg och förutsättningar för utveckling.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?