Årsmöte

Senast den 28 februari ska klubben hålla sitt årsmöte. Se till att inte missa något viktigt före, under eller efter årsmötet.

Årsmöte 2023

Ett givande, effektivt och kul årsmöte

Årsmötet lägger grunden för klubbens verksamhet under året. Då väljer man nya ledamöter och diskuterar och röstar om medlemmarnas förslag på vad klubben ska driva för frågor.  Därför är det såklart viktigt att mötet blir så bra som möjligt och att medlemmarna känner att mötet är givande och roligt. Börja planera mötet i god tid så ökar möjligheterna att årsmötet ska bli lyckat.

Spela nu: Kickoff inför årsmötesarbetet:

Årsmötesverktyget

För att använda årsmötesverktyget behöver du vara ordförande, vice ordförande eller medlemsadministrativt ombud och logga in.

Mallar och checklistor - Klubbens årsmöte

Unionens profil- och webbshop

Beställ material och gröna upp på arbetsplatsen med Unionens trycksaker, affischer (med plats att fylla på egen info). Välkomna nya med färdigpackade välkomstpåsar. I profilshopen finns Unionen-märkta profilartiklar.

Bli en stjärna på att hålla digitala möten

I åtta korta avsnitt får du tips och inspiration att hålla digitala möten. Du får bland annat veta lite om hur du kan synliggöra deltagarna, använda storytelling, ögonkontakt och lyssnandet som redskap. Men också hur du skapar nyfikenhet och tydlighet i dina digitala möten.

Tre snabba svar om årsmötet

Årsmötet är årets viktigaste möte för dig som är medlem som har en klubb i Unionen!

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg

Minimera