Årsmöte

Senast den 28 februari ska klubben hålla sitt årsmöte. Se till att inte missa något viktigt före, under eller efter årsmötet.

Årsmöte 2023

Ett givande, effektivt och kul årsmöte

Årsmötet lägger grunden för klubbens verksamhet under året. Då väljer man nya ledamöter och diskuterar och röstar om medlemmarnas förslag på vad klubben ska driva för frågor.  Därför är det såklart viktigt att mötet blir så bra som möjligt och att medlemmarna känner att mötet är givande och roligt. Börja planera mötet i god tid så ökar möjligheterna att årsmötet ska bli lyckat.

För att använda årsmötesverktyget behöver du vara ordförande, ledamot eller medlemsadministrativt ombud och logga in.

Se inspelad demo av årsmötesverktyget 2023

Missade du vinterns tidigare livedemos har du nu möjlighet att lyssna på Elin och Ann som guidar dig genom årsmötesverktyget. Utöver att berätta om hur verktyget fungerar före, under och efter årsmötet tar de upp och besvarar frågeställningar som dykt upp. 

Spela upp här:

Mallar och checklistor - Klubbens årsmöte

Bli en stjärna på att hålla digitala möten

I åtta korta avsnitt får du tips och inspiration att hålla digitala möten. Du får bland annat veta lite om hur du kan synliggöra deltagarna, använda storytelling, ögonkontakt och lyssnandet som redskap. Men också hur du skapar nyfikenhet och tydlighet i dina digitala möten

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg