Försäkringar

Som medlem i Unionen får du rabatter på dina försäkringar. Du kan teckna personförsäkringar för dig och din familj samt även försäkra ditt hem, din bil och mycket annat.

Paraplyer i olika färger - Försäkringar för dig, ditt hem och din familj

Som medlem i Unionen får du del av olika försäkringar. Vissa ingår i medlemskapet, andra betalar du extra för till ett förmånligt pris. Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet. 

Du kan även teckna personförsäkringar för dig och din familj samt försäkra ditt hem, villa och din bil.

För att utnyttja förmånen – ta själv kontakt med det aktuella företaget eller organisationen. Om du har generella frågor om Unionens erbjudanden och rabatter, kontakta Unionen.

Allt om Unionens inkomstförsäkring

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap i Unionen. Inkomstförsäkringen - som kompletterar din a-kassa på inkomster högre än taket i a-kassan - gör att du kan försäkra inkomst upp till 60 000 kr i månaden. Tryggt och mycket värdefullt om du skulle bli av med jobbet.
Försäkringar för studenter

Försäkringar för studenter

Som medlem i Unionen Student kan du teckna hemförsäkring hos If och olycksfallsförsäkring hos Bliwa. Försäkringarna är speciellt framtagna för att ge dig som studentmedlem ett omfattande försäkringsskydd under studietiden till en låg kostnad.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg

Minimera