Mallar och checklistor: För alla förtroendevalda

För att stödja dig som är förtroendevald har vi tagit fram mallar, checklistor och annat som gör nytta för dig i ditt uppdrag.

Unionens profil- och webbshop

Beställ material och gröna upp på arbetsplatsen med Unionens trycksaker, affischer (med plats att fylla på egen info). Välkomna nya med färdigpackade välkomstpåsar. I profilshopen finns Unionen-märkta profilartiklar.

Unionens grafiska profil

Unionens grafiska profil beskriver Unionens visuella identitet. Här finns regler och riktlinjer för hur logotype, färger och typsnitt ska användas.

Motionera till Unionen

Unionen är en medlemsstyrd organisation. Som förtroendevald har du rätt att skicka in motioner till olika delar av förbundet.

Så här skriver du ett förhandlingsprotokoll

Här finns tips och mall för dig som är förtroendevald med förhandlingsmandat. Ett förhandlingsprotokoll skriver du för att dokumentera det som sagts i en förhandling.

Mallar och checklistor: Klubbens årsmöte

Här kan du ladda ner mallar, checklistor och broschyrer som underlättar klubbens arbete före, under och efter årsmötet. Några dokument finns i fler format för att du ska kunna välja det som passar dig bäst. Det finns även material på engelska.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg