Kontakta Unionen Egenföretagare

Har du frågor eller funderingar kring ditt företag? Som medlem i Unionen Egenföretagare får du rådgivning genom vår särskilda medlemslinje för egenföretagare. Du kan också boka specialistrådgivning via våra samarbetspartners.

Egenföretagarrådgivning

Unionens medlemslinje för egenföretagare svarar på frågor och bollar idéer kring ditt företagande. Vi vägleder dig bland våra företagstjänster och hur du bäst har nytta av dem. Du får också svar på frågor om ditt medlemskap. 

Specialistrådgivning för egenföretagare 

Som medlem i Unionen egenföretagare kan du boka specialisttjänster direkt via våra samarbetspartners. 

Arbetsrättslig rådgivning – för dig med en extra anställning

Om du har eller tänker skaffa en extra anställning inom Unionens organisationsområde, kan du få arbetsrättslig rådgivning.

Råd och stöd för egenföretagare

Skriva avtal, ta ut lön eller kanske hantera en kund som inte betalar. För dig som egenföretagare kan arbetslivet ibland bjuda på andra utmaningar än för en anställd. Här hittar du råd och stöd som underlättar i vardagen.

Unionen Egenföretagare – det här ingår

Som medlem i Unionen Egenföretagare får du tillgång till olika erbjudanden och tjänster som hjälper ditt företag att utvecklas. Till exempel någon att fråga om företagandet, förmånliga försäkringar och affärsverktyg.

Vill du bli medlem i Unionen Egenföretagare?

Bli medlem i Unionen Egenföretagare

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg