Aktuella kampanjer

Vilka kampanjer och erbjudanden har Unionen just nu? Klicka och läs mer om hur vi syns och hörs i marknadsförande och opinionsbildade syfte.

I marskampanjen snackar vi lön.

I år är lönesamtalet kanske viktigare än någonsin, så därför vill vi hjälpa alla tjänstemän att komma förberedda till samtalet. För 8 av 10 som inte förbereder sig innan lönesamtalet, är missnöjda efteråt.

Unionens rådgivning lyfts fram i februarikampanj.

Arbetslivet är fullt av frågor. ​​I februari månads kampanj lyfter vi fram fram olika saker som kan hända på jobbet som vår rådgivning kan hjälpa dig med, om du är medlem.

Januarikampanj: Unionen listar dåliga tecken på jobbet.

I en kampanj om att trygga ekonomin inför sämre tider bjuder vi på tidiga varningstecken på arbetsplatsen och mer anledningar att bli medlem innan det är försent. (Liknande kampanj har tidigare gått i mars och maj 2022).

Decemberkampanj om det unika med Unionen.

Med en fin och känslosam film samt en humoristisk ljudspot vill vi berätta om det unika med Unionen. Att alla på jobbet kan va med!

Höststartskampanj om att våga förändra sitt arbetsliv

Med Sveriges största fack i ryggen får du mod både att sätta ner foten och ta nästa steg i arbetslivet. Det är budskapet i Unionens marknadsföring efter semesterledigheterna.

Unionen vänder på hbtqi-fördomar under Pride-perioden

Tillsammans med kända profiler vänder vi på de fördomsfulla, inskränkta och förminskande kommentarer och frågor som hbtqi-personer får från omgivningen. För att visa hur oacceptabla och orimliga de är på en inkluderande arbetsplats. (Juli-sept 22)

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg