Aktuella kampanjer

Vilka kampanjer och erbjudanden har Unionen just nu? Klicka och läs mer om hur vi syns och hörs i marknadsförande och opinionsbildade syfte.

Decemberkampanj om det unika med Unionen.

Med en fin och känslosam film samt en humoristisk ljudspot vill vi berätta om det unika med Unionen. Att alla på jobbet kan va med!

Höststartskampanj om att våga förändra sitt arbetsliv

Med Sveriges största fack i ryggen får du mod både att sätta ner foten och ta nästa steg i arbetslivet. Det är budskapet i Unionens marknadsföring efter semesterledigheterna.

Många nollor när Unionen Student marknadsför avgiftsfritt medlemskap

Från 1 juli kostar det 0 kronor i Unionen Student. Detta marknadsförs under insparksperioden med olika slags nollor för att påminna om Unionens idé att välkomna alla oavsett utbildning.

Unionen ställer frågan: Är du ledig när du är ledig?

I vår sommarkampanj vill vi folk att förstå hur viktigt det är att ta ledigt, och hjälpa dem stänga av jobbet på semestern. Ledigheten är till för att koppla av och koppla bort stressen. För utan återhämtning kommer man inte tillbaka utvilad och pallar inte prestera på topp. (Juli-aug 22)

Unionen vänder på hbtqi-fördomar under Pride-perioden

Tillsammans med kända profiler vänder vi på de fördomsfulla, inskränkta och förminskande kommentarer och frågor som hbtqi-personer får från omgivningen. För att visa hur oacceptabla och orimliga de är på en inkluderande arbetsplats. (Juli-sept 22)

Hybridjobbigt när Unionen pratar om nya arbetslivet

Pandemin förändrade arbetslivet och gav många tjänstemän erfarenhet av jobb både på kontor och distans. Men hur får vi ett flexibelt arbetsliv att funka för alla när önskemål och behov går isär? Om detta handlar Unionens samlade kommunikation våren 2022. (April 22)

Tryck till inför avtalsrörelsen!

I insamlingsfasen inför avtalsförhandlingarna 2023 uppmanas medlemmar via utskick och film i digitala kanaler att "trycka till" om vad de vill förbättra på arbetsplatsen. (April-maj 2022)

Unionen listar dåliga tecken på jobbet i trygghetskampanj

I en kampanj om att trygga ekonomin inför sämre tider bjuder vi på tidiga varningstecken på arbetsplatsen. (Mars och maj 2022)

Kampanj om att förbereda lönesnacket med chefen

"Sälj dig inte billigt" är huvudbudskapet i Unionens kampanj som handlar om att förbereda sig inför lönesamtalet och hur du som medlem får tjänster och förmåner som stöd. (Feb 2022)

Kampanj lyfter Unionens 30 000 förtroendevalda

Ny reklamkampanj åskådliggör hur Unionen finns med dig genom hela arbetslivet och att svaret på alla frågor alltid är nära tack vare 30.000 förtroendevalda. (2021)

Unionen står upp för schyssta villkor i avtalsrörelsen

I slutspurten av 2020 års avtalsrörelse vrider Unionen upp temperaturen med kampanjen ”Jag står upp för schyssta villkor” under hashtaggen #jagstårupp (Nov 2020)

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg