Aktuella kampanjer

Vilka kampanjer och erbjudanden har Unionen just nu? Klicka och läs mer om hur vi syns och hörs i marknadsförande och opinionsbildade syfte.

Unionen ställer frågan: Är du ledig när du är ledig?

I vår sommarkampanj vill vi folk att förstå hur viktigt det är att ta ledigt, och hjälpa dem stänga av jobbet på semestern. Ledigheten är till för att koppla av och koppla bort stressen. För utan återhämtning kommer man inte tillbaka utvilad och pallar inte prestera på topp. (Juli-aug 22)

Unionen vänder på hbtqi-fördomar under Pride-perioden

Tillsammans med kända profiler vänder vi på de fördomsfulla, inskränkta och förminskande kommentarer och frågor som hbtqi-personer får från omgivningen. För att visa hur oacceptabla och orimliga de är på en inkluderande arbetsplats. (Juli-sept 22)

Hybridjobbigt när Unionen pratar om nya arbetslivet

Pandemin förändrade arbetslivet och gav många tjänstemän erfarenhet av jobb både på kontor och distans. Men hur får vi ett flexibelt arbetsliv att funka för alla när önskemål och behov går isär? Om detta handlar Unionens samlade kommunikation våren 2022. (April 22)

Tryck till inför avtalsrörelsen!

I insamlingsfasen inför avtalsförhandlingarna 2023 uppmanas medlemmar via utskick och film i digitala kanaler att "trycka till" om vad de vill förbättra på arbetsplatsen. (April-maj 2022)

Unionen listar dåliga tecken på jobbet i trygghetskampanj

I en kampanj om att trygga ekonomin inför sämre tider bjuder vi på tidiga varningstecken på arbetsplatsen. (Mars och maj 2022)

Kampanj om att förbereda lönesnacket med chefen

"Sälj dig inte billigt" är huvudbudskapet i Unionens kampanj som handlar om att förbereda sig inför lönesamtalet och hur du som medlem får tjänster och förmåner som stöd. (Feb 2022)

Kampanj lyfter Unionens 30 000 förtroendevalda

Ny reklamkampanj åskådliggör hur Unionen finns med dig genom hela arbetslivet och att svaret på alla frågor alltid är nära tack vare 30.000 förtroendevalda. (2021)

Kampanj om Unionen som svaret på alla jobbfrågor

Filmer riktade till yngre med lägre lön om tryggheten som medlem att alltid ha något att fråga om rättigheter och villkor i arbetslivet. (Jan 2021)

Höjdarkampanj om a-kassa och inkomstförsäkring

Att a-kassa och inkomstförsäkring är olika saker och att de tillsammans är höjden av trygghet om du har högre lön, påminns om i filmer. (Nov 2020)

Unionen står upp för schyssta villkor i avtalsrörelsen

I slutspurten av 2020 års avtalsrörelse vrider Unionen upp temperaturen med kampanjen ”Jag står upp för schyssta villkor” under hashtaggen #jagstårupp (Nov 2020)

Unionen Egenföretagare marknadsför trygghet för alla affärsidéer (Okt 2020)

Oavsett hur din affärsidé ser ut är Unionen Egenföretagares affärsidé att erbjuda stöd och avlastning med allt runtomkring. Det belyses (!) i en kampanj under hösten.

Sjuhundratusen tack från och till alla medlemmar i höstkampanj

Unionen septemberkampanjar och tackar alla nya och gamla medlemmar som är med och bidrar till kraften som gör att vi kan göra skillnad på varje arbetsplats och i hela arbetslivet. (Sept 2020)

Unionen Student marknadsförs med digitala filmer

Pandemin gör att Unionens "studentveckor" på högskolorna ersätts med filmer i digitala medier som lyfter förmåner som hjälper dig från studier till jobb. (Aug 2020)

Unionen Egenföretagare marknadsför rådgivning som trygghet i firman

Kampanj om att minska oron i firman tack vare rådgivning om alltifrån affärsjuridik och avtal till företagsekonomi.

#unionenunplugged lyfter frågan om återhämtning

Under våren 2019 kampanjar Unionen om hur mobilen är ett bra verktyg men som lätt kan få oss att arbeta mer än vi tänkt.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg