Aktuella kampanjer

Vilka kampanjer och erbjudanden har Unionen just nu? Klicka och läs mer om hur vi syns och hörs i marknadsförande och opinionsbildade syfte för tillfället.

Unionen Egenföretagare marknadsför trygghet för alla affärsidéer

Oavsett hur din affärsidé ser ut är Unionen Egenföretagares affärsidé att erbjuda stöd och avlastning med allt runtomkring. Det belyses (!) i en kampanj under hösten.

Sjuhundratusen tack från och till alla medlemmar i höstkampanj

Unionen septemberkampanjar och tackar alla nya och gamla medlemmar som är med och bidrar till kraften som gör att vi kan

Unionen Student marknadsförs med digitala filmer

Pandemin gör att Unionens "studentveckor" på högskolorna ersätts med filmer i digitala medier som lyfter förmåner som hjälper dig från studier till jobb.

Prepping inför lönesamtalet under Unionenveckan

Lönesamtal? Ingen kris! Under årets första Unionenvecka kampanjar Unionen med "preppingfilmer" och annat innehåll i sociala medier, som stöd för alla arbetsplatsaktiviteter.

Unionen Egenföretagare marknadsför rådgivning som trygghet i firman

Kampanj om att minska oron i firman tack vare rådgivning om alltifrån affärsjuridik och avtal till företagsekonomi.

#unionenunplugged lyfter frågan om återhämtning

Under våren 2019 kampanjar Unionen om hur mobilen är ett bra verktyg men som lätt kan få oss att arbeta mer än vi tänkt.

Allt om Unionenveckan

Två gånger per år, vecka 6 och 38 hålls Unionenveckor. Då satsar vi på att synas på arbetsplatser, via media och i annonser, för att prata jobbfrågor och medlemskap. Läs mer om hur ni kan hänga på.

Vi bjuder på 3 månader

Nya medlemmar i Unionen kan testa våra krafter i 3 månader utan avgift. Det sparar de upp till 675 kr på.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?