Aktuella kampanjer

Vilka kampanjer och erbjudanden har Unionen just nu? Klicka och läs mer om hur vi syns och hörs i marknadsförande och opinionsbildade syfte för tillfället.

Kampanj lyfter Unionens 30 000 förtroendevalda

Nya reklamkampanj åskådliggör hur Unionen finns med dig genom hela arbetslivet och att svaret på alla frågor alltid är nära tack vare 30.000 förtroendevalda.

Kampanj om Unionen som svaret på alla jobbfrågor

Filmer riktade till yngre med lägre lön om tryggheten som medlem att alltid ha något att fråga om rättigheter och villkor i arbetslivet.

Höjdarkampanj om a-kassa och inkomstförsäkring

Att a-kassa och inkomstförsäkring är olika saker och att de tillsammans är höjden av trygghet om du har högre lön, påminns om i filmer.

Unionen står upp för schyssta villkor i avtalsrörelsen

I slutspurten av 2020 års avtalsrörelse vrider Unionen upp temperaturen med kampanjen ”Jag står upp för schyssta villkor” under hashtaggen #jagstårupp

Unionen Egenföretagare marknadsför trygghet för alla affärsidéer

Oavsett hur din affärsidé ser ut är Unionen Egenföretagares affärsidé att erbjuda stöd och avlastning med allt runtomkring. Det belyses (!) i en kampanj under hösten.

Sjuhundratusen tack från och till alla medlemmar i höstkampanj

Unionen septemberkampanjar och tackar alla nya och gamla medlemmar som är med och bidrar till kraften som gör att vi kan

Unionen Student marknadsförs med digitala filmer

Pandemin gör att Unionens "studentveckor" på högskolorna ersätts med filmer i digitala medier som lyfter förmåner som hjälper dig från studier till jobb.

Unionen Egenföretagare marknadsför rådgivning som trygghet i firman

Kampanj om att minska oron i firman tack vare rådgivning om alltifrån affärsjuridik och avtal till företagsekonomi.

#unionenunplugged lyfter frågan om återhämtning

Under våren 2019 kampanjar Unionen om hur mobilen är ett bra verktyg men som lätt kan få oss att arbeta mer än vi tänkt.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg