Aktuella kampanjer

Vilka kampanjer och erbjudanden har Unionen just nu? Klicka och läs mer om hur vi syns och hörs i marknadsförande och opinionsbildade syfte.

Unionens rådgivning lyfts fram i höst.

Arbetslivet är fullt av frågor. ​​I oktober och november månads kampanj lyfter vi fram olika saker som kan hända på jobbet som vår rådgivning kan hjälpa dig med, om du är medlem.

Nu är det höst och dags för förändring!

I höstkampanjen vill vi att våra medlemmar vågar förändra. Men förändring kan vara LÄSKIGT. Tur då att Unionen finns. För med Sveriges största fackförbund i ryggen vågar du förändra din och dina kollegors situation.

Unionen vänder åter på fördomar i hbtqi-kampanj

Pridesommaren är här med manifestationer och parader. Unionen deltar med alltifrån fysisk närvaro och digitala events om inkludering till en utveckling av fjolårets prisade kampanj.

Förtroendevadå? Fackligt aktiva svarar på frågor i ny kampanjfilm

Gustav, Jaser, Robin, Maria, Sen och Stefan berättar om sina uppdrag i en film för att få flera medlemmar att bli nyfikna på att engagera sig.

I sommarkampanjen vill vi få alla att stänga av jobbet i sommar.

Det är på semestern man har en chans att vila upp sig. Men är du verkligen ledig när du är ledig? För många jobbar på semestern, därför vill vi att alla ska försöka stänga av jobbet under ledigheten.

Unionen Student bjuder på arbetslivsråd inför examen

Lagom till vårterminsslutet drar Unionen Student igång en intervjuserie under namnet #worklifeadvice där människor med längre erfarenhet delar med sig av råd och insikter från sina respektive karriärer till studenter som närmar sig examen och kan känna sig lika osäkra inför klivet ut i arbetslivet.

I marskampanjen snackar vi lön.

I år är lönesamtalet kanske viktigare än någonsin, så därför vill vi hjälpa alla tjänstemän att komma förberedda till samtalet. För 8 av 10 som inte förbereder sig innan lönesamtalet, är missnöjda efteråt.

Januarikampanj: Unionen listar dåliga tecken på jobbet.

I en kampanj om att trygga ekonomin inför sämre tider bjuder vi på tidiga varningstecken på arbetsplatsen och mer anledningar att bli medlem innan det är försent. (Liknande kampanj har tidigare gått i mars och maj 2022).

Decemberkampanj om det unika med Unionen.

Med en fin och känslosam film samt en humoristisk ljudspot vill vi berätta om det unika med Unionen. Att alla på jobbet kan va med!

Höststartskampanj om att våga förändra sitt arbetsliv

Med Sveriges största fack i ryggen får du mod både att sätta ner foten och ta nästa steg i arbetslivet. Det är budskapet i Unionens marknadsföring efter semesterledigheterna.

Unionen vänder på hbtqi-fördomar under Pride-perioden

Tillsammans med kända profiler vänder vi på de fördomsfulla, inskränkta och förminskande kommentarer och frågor som hbtqi-personer får från omgivningen. För att visa hur oacceptabla och orimliga de är på en inkluderande arbetsplats. (Juli-sept 22)

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg