Jobba utomlands

Planerar du att flytta utomlands? Bor du redan utomlands? Flyttar du snart hem igen? Det är mycket att tänka på när du ska jobba utomlands.

Oavsett om du har lösa tankar eller spikade planer på att jobba utomlands så finns allt du behöver veta på arbetautomlands.se. Inspiration och fakta för dig som vill utvecklas och växa i ett nytt land.Var i processen du än är, var i världen du än befinner dig.

Erfarenheter, tips och vardagsskildringar

Du kan också hitta andras erfarenheter och upplevelser och ta del av reportage och nätverk som är till hjälp i både ditt arbetsliv och vardagsliv utomlands. Du får både en utblick i världen och en inblick i livet som utlandssvensk.

arbetautomlands.se

Sajten med allt du behöver veta för att jobba och leva i ett nytt land. Förbered ditt vardags- och yrkesliv inför nya erfarenheter utomlands. Innan du ska åka, under tiden du är iväg och efter att du kommit hem. Här får du tips, råd, fakta och checklistor om att arbeta utomlands.
Shape Created with Sketch.

Sajten arbetautomlands.se drivs av den fackliga arbetsmarknadsparten PTK och vänder sig främst till dig som är tjänsteman i privat sektor.

Jenny fick ingen föräldrapeng

När Jenny Gadd och hennes man flyttade hem från New York för att föda barn i Sverige fick de ingen föräldrapeng alls.

Planerar du att jobba utomlands?

Med ett UNI-pass är det möjligt för dig att fortsätta åtnjuta fackligt skydd när du tillfälligt arbetar utomlands.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?