Medlemsförmåner för egenföretagare

Unionens medlemsförmåner speciellt framtagna för dig som är egenföretagare. Du kan även utnyttja Unionens övriga medlemsförmåner.

medlemsförmåner Egenföretagare

För dig som egenföretagare har Unionen tagit fram speciella medlemsförmåner. Du kan också utnyttja Unionens övriga medlemsförmåner. 

Affärsjuridisk rådgivning

Affärsjuridisk rådgivning

Som medlem i Unionen Egenföretagare har du tillgång till 10 timmar affärsjuridisk rådgivning av jurister från Advokatfirman Fylgia. Du har möjlighet att nyttja rådgivningen upp till tio gånger per år och varje ärende får ta upp till en timme.

Försäkringar för egenföretagare

Försäkringar för egenföretagare

Som medlem i Unionen Egenföretagare får du en extra trygghet. I medlemskapet ingår inkomstförsäkring och möjlighet att teckna förmånliga personförsäkringar till dig och din familj. Du har även möjlighet teckna en småföretagar- och pensionsförsäkring via ditt medlemskap.

Pensionssparande för egenföretagare

Pensionssparande för egenföretagare

Egenföretagare behöver, till skillnad från många anställda, göra ett aktivt val för att omfattas av tjänstepension. Vissa egenföretagare kan teckna hängavtal och omfattas av ITP, men inte alla. Som medlem i Unionen Egenföretagare får du en väsentligt rabatterad avgift på pensionssparande hos Folksam.

Det här ingår också i ditt medlemskap

Som egenföretagare ser vardagen och arbetslivet många gånger annorlunda ut jämfört med en anställd. I medlemskapet får du också råd och stöd för situationer och utmaningar som du kan stå inför. Läs om allt som du och ditt företag får genom medlemskapet.

Ännu inte medlem i Unionen Egenföretagare?

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg