Medlemsförmåner för dig som är egenföretagare

Unionens medlemsförmåner speciellt framtagna för dig som är egenföretagare. Du kan även nyttja Unionens övriga medlemsförmåner.

Det här kan du ta del av i medlemskapet

För dig som egenföretagare har Unionen tagit fram speciella medlemsförmåner. Du kan också nyttja Unionens övriga medlemsförmåner. 

Affärsjuridisk rådgivning

Affärsjuridisk rådgivning

Som medlem i Unionen Egenföretagare har du tillgång till 10 timmar affärsjuridisk rådgivning av jurister från Advokatfirman Fylgia. Du har möjlighet att nyttja rådgivningen upp till tio gånger per år och varje ärende får ta upp till en timme.

No

Kurser i digital marknadsföring

Som medlem i Unionen Egenföretagare har du rabatterat pris på hel- och halvårsmedlemskap hos Hillman Academy. Där får du tillgång till onlinekurser och guider bland annat om hur du kan ha nytta av AI, hur du effektivt kan använda sociala medier och hur du bygger en hemsida.

Det här ingår också i ditt medlemskap

Som egenföretagare ser vardagen och arbetslivet många gånger annorlunda ut jämfört med en anställd. I medlemskapet får du också råd och stöd för situationer och utmaningar som du kan stå inför. Läs om allt som du och ditt företag får genom medlemskapet.

Ännu inte medlem i Unionen Egenföretagare?

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg

Minimera