Din egen anställning

Du som är chef är även själv anställd. Här har vi samlat råd och stöd som kan vara relevanta när det kommer till din egen anställning och utveckling.

Person skriver på en whiteboard

Din egen anställning när du är chef

Som chef har du inte bara dina medarbetare att fokusera på utan även dig själv och din egen anställning, karriär och utveckling. 

Allt om din lön

Fokus för dig som chef finns kanske på dina medarbetares lönesamtal. Men även ditt eget samtal med din chef är viktigt. Här hittar du våra bästa råd inför ditt lönesamtal, marknadslöner och mycket annat som gäller din lön och andra ersättningar i jobbet.

Din karriär som chef

Vill du utvecklas i din roll som chef? Här hittar du råd och stöd för din karriär tillsammans med medlemserbjudanden kopplade till din egen utveckling och karriär.

Chefsliv - artiklar om livet som chef

Intervjuer med experter och andra chefer, gästskribenter som skriver om ledarskap och mycket annat som kan inspirera och ge ny om ledarskap och rollen som chef.

Podden som älskar mellanchefen

Det här är podden för alla som är eller har en mellanchef! Här delar chefer med sig av okända historier om svåra och komiska händelser ur verkligheten och får hjälp att lösa dem. Vi pratar om allt från missbrukande medarbetare till fria arbetstider och humor i ledarskapet.

Någon att fråga

Genom Unionens chefslinje får du direkt svar på allmänna frågor eller blir hänvisad vidare till våra experter inom avtalsgranskning, rådgivning och förhandlingshjälp.

Du i chefsrollen

Att vara chef innebär ansvar, befogenheter och utmaningar. Här får du användbara råd och stöd i din roll som ledare.

För ett bättre chefsliv

Som chef är du både ledare och anställd på samma gång. Här hittar du tjänster, verktyg, guider, råd och inspiration både i din roll som chef och när det gäller din egen anställning, karriär och trygghet.

Gå med i Unionen Chef!

Om du har en ledande befattning med personal-, budget- eller verksamhetsansvar kan du bli medlem i Unionen Chef. Är du redan  yrkesverksam  medlem i Unionen kan du uppdatera till Unionen Chef utan att det kostar något extra.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg