Unionen Chef

Som Sveriges största fackförbund för chefer kan vi ge dig utveckling och professionellt stöd för ett bättre chefsliv. Läs om vad vi kan erbjuda dig som medlem i Unionen Chef.

Välkommen till Unionen Chef
Allt om din lön - i din roll som chef

Allt om lön - i din roll som chef

Här hittar du råd och stöd kring hur du genomför ett bra lönesamtal, principer för lönesättning , hur du skapar en lönepolicy och annat som gäller löneprocessen för dig som chef

Din roll som chef

Låt oss vara ditt bollplank! Här har vi samlat våra chefstjänster som ett stöd i din chefsvardag.

Din karriär som chef

Få stöd av en mentor, prata med en karriärcoach eller gå på chefscoachning i grupp. Se alla karriärserbjudanden.

Råd och stöd i din chefsroll

Lär dig mer om arbetsrätt, arbetsmiljö, kollektivavtal och mycket mer.
Ta hjälp av Unionens specialister när du behöver råd.

Ombudsman för chefer

Unionens ombudsmän för chefer hjälper dig gärna i såväl arbetsrättsliga frågor som frågor som rör ledarskap.

Inkomst försäkringen

Unionens inkomstförsäkring, täcker upp till 80 procent av din inkomst, med tilläggsförsäkring ända upp till 150 000 kr i månaden.
Kommunikation i en uppkopplad värld

Chefsspaning

Inspireras av intressanta chefsartiklar, digitala föreläsningar och annat rörligt innehåll.
Chefsliv - webbserien om det moderna chefslivet

Chefsliv - webbserien

Chefsliv är webbserien där föreläsaren och programledaren Magnus Hedberg träffar några av Sveriges mest framgångsrika chefer för att undersöka det moderna chefslivet. Chefsliv vann guld på Swedish Content Award 2018!
Unionen Chef - medlemskap för dig som chef

Ett skräddarsytt medlemskap för dig som är chef

Som Sveriges största fackförbund för chefer kan vi ge dig utveckling och professionellt stöd. Som chef är du både ledare och anställd på samma gång. Här på våra sidorna för dig som chef har vi samlat tjänster, verktyg och guider som underlättar för dig i din chefsvardag. Du kryssar i om du är chef under punkt 4.

Är du chefsmedlem redan?

Om du har en ledande befattning med personal-, budget- eller verksamhetsansvar är du välkommen att uppgradera ditt medlemskap och bli en del av Unionen Chef. Det ger ytterligare plus i ditt medlemskap utan att kosta något extra. Du gör det enklast genom att logga in på unionen.se eller samtidigt som du rapporterar din lön.

Bli chefsmedlem

Som chef är du både ledare och anställd på samma gång. På våra chefssidor har vi samlat verktyg, guider, förmåner, råd och stöd för dig som chef, dels i din roll som anställd men även i din roll som chef. Under Råd och Stöd/Chef hittar du allt vi kan erbjuda för att underlätta i din chefsvardag. Härifrån kommer du också i kontakt med vår särskilda Chefslinje men även din egen ombudsman , oavsett vilken region du tillhör. Varmt välkommen till Unionen Chef!

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?