Unionen Chef - för ett bättre chefsliv

Om du har en ledande befattning med personal-, budget- eller verksamhetsansvar är du välkommen att uppgradera ditt medlemskap och bli en del av Unionen Chef. Utan att det kostar dig något extra.

Välkommen till Unionen Chef

Allt om Unionens inkomstförsäkring

En kraftfull inkomstförsäkring ingår i ditt medlemskap. Inkomstförsäkringen - som kompletterar a-kassan - gör att du kan få upp till 80% av din tidigare inkomst efter skatt. Tryggt och mycket värdefullt om du skulle bli av med jobbet.

Teckna tilläggsförsäkring

Vill du känna dig extra trygg - utöver den inkomstförsäkring som ingår i ditt medlemskap - kan du som tjänar över 27 500 kr/mån teckna Unionens tilläggsförsäkring som ger dig 50 extra ersättningsdagar och möjlighet att försäkra löner ända upp till 150 000 kr/mån.

Utveckling och professionellt stöd 

Som chef är du både ledare och anställd på samma gång och här på våra sidorna för dig som chef har vi samlat  tjänster, verktyg och guider som underlättar för dig i din chefsvardag. Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig som medlem i Unionen Chef - Sveriges största fackförbund för chefer

Din roll som chef

Låt oss vara ditt bollplank! Här har vi samlat våra chefstjänster som ett stöd i din chefsvardag.

Din karriär som chef

Få stöd av en mentor, prata med en karriärcoach eller gå på chefscoachning i grupp. Se alla karriärserbjudanden.

Råd och stöd i din chefsroll

Lär dig mer om arbetsrätt, arbetsmiljö, kollektivavtal och mycket mer.
Ta hjälp av Unionens specialister när du behöver råd.

Ombudsman för chefer

Unionens ombudsmän för chefer hjälper dig gärna i såväl arbetsrättsliga frågor som frågor som rör ledarskap.

Inkomst försäkringen

Unionens inkomstförsäkring, täcker upp till 80 procent av din inkomst, med tilläggsförsäkring ända upp till 150 000 kr i månaden.

Chefsspaning

Inspireras av intressanta chefsartiklar, digitala föreläsningar och annat rörligt innehåll.

Ett skräddarsytt medlemskap för dig som är chef

Som Sveriges största fackförbund för chefer kan vi ge dig utveckling och professionellt stöd. Som chef är du både ledare och anställd på samma gång. Här på våra sidorna för dig som chef har vi samlat tjänster, verktyg och guider som underlättar för dig i din chefsvardag. Du kryssar i om du är chef under punkt 4.

Är du chefsmedlem redan?

Om du har en ledande befattning med personal-, budget- eller verksamhetsansvar är du välkommen att uppgradera ditt medlemskap och bli en del av Unionen Chef. Det ger ytterligare plus i ditt medlemskap utan att kosta något extra. Du gör det enklast genom att logga in på unionen.se eller samtidigt som du rapporterar din lön.

Bli chefsmedlem

Som chef är du både ledare och anställd på samma gång. På våra chefssidor har vi samlat verktyg, guider, förmåner, råd och stöd för dig som chef, dels i din roll som anställd men även i din roll som chef. Under Råd och Stöd/Chef hittar du allt vi kan erbjuda för att underlätta i din chefsvardag. Härifrån kommer du också i kontakt med vår särskilda Chefslinje men även din egen ombudsman , oavsett vilken region du tillhör. Varmt välkommen till Unionen Chef!

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?