Medlemsförmåner för dig som är chef

Fyra personer

Som chefsmedlem har du tillgång till Unionens medlemserbjudande som helhet. Utöver det finns de här föreläsningarna och tjänsterna, särskilt framtagna för dig i din roll som chef och ledare. 

Mängder av digitala event

Unionen erbjuder ett stort antal digitala event - föreläsningar, AfterWork, Unionen fokus, Unionen spanar och andra event. De flesta riktar sig till alla medlemmar - men några är särskilt för dig som är chef. Alla digitala event är kostnadsfria och riktar sig till dig som medlem i Unionen.

Digital föreläsning: De svåra samtalen

Digital föreläsning: De svåra samtalen

En digital föreläsning i fem delar om de svåra samtalen du som chef kan behöva ha med dina anställda. Föreläsningen tar upp samtal om känsliga frågor, kränkande särbehandling, sexuella trakasserier samt om ohälsa och stress. Titta på föreläsningsserien när det passar dig och återkom till den när du har behov.

Tidningen Chef&Karriär

Chef & Karriär är en tidning för chefer och beslutsfattare som är intresserade av att utvecklas i sin roll som ledare. Innehållet i tidningen är en mix av seriösa intervjuer med chefer om roller och problem, blandat med kortfattade konkreta råd och tips samt granskande reportage och analyser.

Det här ingår också i ditt medlemskap

Som chef är du både ledare och anställd på samma gång. I medlemskapet får du också guider, råd och inspiration både i din roll som chef och när det gäller din egen anställning, karriär och trygghet. Läs om allt som du får genom medlemskapet.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg