Jobb och karriär

Här hittar du våra medlemsförmåner som handlar om att söka nytt jobb eller utveckla karriären. Utnyttja Unionens erbjudanden och rabatter nu!

Illustration av förmånskategorin jobb och karriär

För att utnyttja förmånen - ta själv kontakt med det aktuella företaget eller organisationen. Om du har generella frågor om Unionens erbjudanden och rabatter kontaktar du Unionen.

Cv-granskning

Cv-granskning

Som medlem i Unionen får du utan kostnad både ditt CV och personliga brev granskat av våra proffs inom fem arbetsdagar. Skicka oss dina ansökningshandlingar.

Diploma Utbildning

Diploma Utbildning

Diploma erbjuder en lärportal med Sveriges största utbud av professionella Onlineutbildningar. Erhåll attraktiva diplom och intyg som lyfter ditt CV. Du kan öva och göra utbildningarna när du vill/kan och helt i din egen takt.

LinkedIn-webbinarier

LinkedIn-webbinarier

Välkommen att redan nu boka in dig på ett eller flera av Unionens kostnadsfria karriär och LinkedIn-webbinarier. Du får effektiva tips och idéer kring hur du kan boosta både din karriär och jobbsökning via LinkedIn.

Presskort

Presskort

När du är medlem och har journalistiska arbetsuppgifter kan du få ett presskort utfärdat av Unionen.

PT för din karriär

PT för din karriär

Är du på rätt plats? Vill du utvecklas i ditt yrkesliv? Har du svårt att sätta nya mål i yrkeslivet? Om du funderar du på att göra något annat, men vet inte vad eller behöver ny energi och ett bollplank för vidareutveckling ska du skaffa dig en PT för din karriär som hjälper dig med personlig karriärcoachning.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg