Jobb och karriär

Här hittar du våra medlemsförmåner som handlar om att söka nytt jobb eller utveckla karriären. Utnyttja Unionens erbjudanden och rabatter nu!

Illustration av karriärtjänsterFör att utnyttja förmånen - ta själv kontakt med det aktuella företaget eller organisationen. Om du har generella frågor om Unionens erbjudanden och rabatter kontaktar du Unionen.

Anställningsavtal - granskning

Det kan vara svårt att veta vilken information ditt anställningsavtal ska innehålla, vad lagen (LAS) säger om saken och hur avtalet ska tolkas. Unionen ger svar på dina frågor – som medlem vet du precis vad du behöver tänka på innan du signerar kontraktet.

Coachning för förtroendevalda

Hur stärker jag min utvecklingsförmåga? Hur gör jag verklighet av idéer som jag har? Hur ska jag balansera mitt förtroendeuppdrag med mina arbetsuppgifter? Nu kan du som förtroendevald inom Unionen få hjälp med den här typen av frågor genom samtal med en coach.

Cv-granskning

Som medlem i Unionen får du utan kostnad både ditt CV och personliga brev granskat av våra proffs inom fem arbetsdagar. Skicka oss dina ansökningshandlingar.

Diploma Utbildning

Genom Unionens avtal med Diploma Utbildning får du just nu kraftig rabatt på onlinebaserade utbildningar från ledande utbildningsbolag. Passa på att utveckla din karriär.

Diplomutbildningar hos Sensus

12% rabatt på utbildningar inom HR/personal, information, ekonomi och marknadsföring via Sensus.

E-kurs: Bli en stjärna på LinkedIn

Stick ut på LinkedIn i 12 enkla steg. Du får alla verktyg för att bygga en professionell LinkedIn-profil med ett intresseväckande innehåll. Kostnadsfri e-kurs för dig som är medlem i Unionen.

Hermods distansutbildningar

Genom Unionens avtal med Hermods får du 30% rabatt på alla online-baserade kurser och utbildningar.

Karriärplanera på egen hand

Vill du karriärplanera på egen hand? Med ett avsnitt i veckan under sju veckor får du e-post med olika övningar.

LinkedIn-granskning

Unionen erbjuder exlusiv LinkedIn-granskning av din profil. Du får personlig feedback av en erfaren karriär- och LinkedIn-specialist.

LinkedIn-webinarier

Boka in dig på ett eller flera av Unionens karriär och LinkedIn-webinarier. Du får mängder av effektiva tips och idéer kring hur du kan boosta din både karriär och jobbsökning via LinkedIn.

Presskort

Om du är medlem och har journalistiska arbetsuppgifter kan du få ett presskort utfärdat av Unionen. Ett presskort är en legitimationshandling som visar att man är verksam inom journalistik, fotografering eller som författare.

Professionell yrkesrådgivning

Vilket är ditt nästa karriärsteg och hur tar du det? Du som medlem har möjlighet tala med en rekryterare inom den bransch du är intresserad av.

PT för din karriär

Är du på rätt plats? Vill du utvecklas i ditt yrkesliv? Har du svårt att sätta nya mål i yrkeslivet? Om du funderar du på att göra något annat, men vet inte vad eller behöver ny energi och ett bollplank för vidareutveckling ska du skaffa dig en PT för din karriär som hjälper dig med personlig karriärcoachning.

Påhlmans Handelsinstitut

Du som är medlem i Unionen och finansierar dina studier själv får 17% rabatt på samtliga utbildningar i ekonomi, juridik och HR som arrangeras av Påhlmans Handelsinstitut.

Rabatt på karriärböcker

Som medlem får du 18 % rabatt på Charlotte Hågårds karriärböcker med titlar som bland annat "Jobbsökarboken", "Stick ut" och "Bli din egen coach".

Studiestöd

När du som yrkesverksam medlem vill spetsa din yrkeskompetens och stärka din ställning på arbetsmarknaden så kan du få ersättning för bland annat kursavgift, litteratur- och materialkostnader med upp till 3 425 kr per termin och 13 700 totalt.

Utveckla ditt ledarskap som chef

Chefscoachning i grupp är situations- och behovsanpassad. Var och en har sitt eget specifika case från verkligheten inom ett utvalt ämnesområde.

Wenells Projektledarutbildning

Som medlem i Unionen får du 15% rabatt på de utbildningar som arrangeras av Wenell i projektledning och ledarskap/kommunikation. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?