Mellanchefer emellan

Det här är podden för dig som är mellanchef, har en mellanchef, har anställt en eller på annat sätt har med en mellanchef att göra. Här älskar vi mellanchefen!

Lyssna på podden här!
Mellanchefer emellan, en podd för, om och med mellanchefer

Mellanchefer emellan INstagramMissa inte nästa avsnitt!

Du som har ett konto på Instagram - följ podden där så påminner vi dig när det finns ett nytt avsnitt att lyssna på. Där kan du också kommentera och ställa frågor till poddens medverkande och få dina frågor besvarade från våra sakkunniga. Eller läsa andras frågor och svar. Och tipsa om frågeställningar du skulle vilja att vi tog upp i kommande avsnitt! @mellanchefer_emellan

I studion...

Väckte det här tankar?

Vill du ställa en fråga eller dela med dig av dina erfarenheter som mellanchef? Kanske skulle du vilja berätta din historia i kommande avsnitt av podden Mellanchefer emellan?

Beskriv kort din fråga eller din berättelse i forumläret här nedanför - och lämna dina kontaktuppgifter så kan vi höra av oss. Och glöm inte att följa instakontot @mellanchefer_emellan eller prenumerera på podden i din poddspelare - så att du inte missar nästa avsnitt.

Berätta, vad hände?

Max 350 tecken.
För- och efternamn
Härmed samtycker jag till att Unionen behandlar uppgifter om min mejladress, eventuellt medlemskap i Unionen och/eller uppgifter om hälsofrågor, i syfte att kunna ge information i ämnet eller berätta mer om Unionen och vårt medlemskap. Läs mer på unionen.se/personuppgifter