Försäkrings- och pensionsrådgivning för egenföretagare 

Som egenföretagarmedlem i Unionen har du möjlighet till försäkrings- och pensionsrådgivning 1 timme per år hos Folksam utan extra kostnad.

Kan få rådgivning 1 timme per år hos Folksam

Som egenföretagare kan det vara extra svårt att veta vilket försäkringsskydd man bör ha. Som egenföretagarmedlem har du därför möjlighet att boka 1 timme försäkrings- och pensionsrådgivning per år hos Folksam utan extra kostnad.

Rådgivningen utgår från din individuella situation och du behöver inte vara/bli kund hos Folksam för att få möjlighet till rådgivningstimmen.

Ta gärna del av vår information innan du bokar rådgivning

Boka rådgivning

Du som är egenföretagarmedlem har möjlighet till försäkrings- och pensionsrådgivning 1 timme per år hos Folksam. Logga in för att boka rådgivning.

Egenföretagare kan få tillgång till tjänstepensionen ITP genom att teckna hängavtal med Unionen

Om du driver ditt företag som aktiebolag eller ekonomisk förening och vill få möjlighet att spara till tjänstepension via ITP är ett alternativ att teckna ett hängavtal med Unionen.

Avtalat – så fungerar kollektivavtalad tjänstepension och försäkring

Avtalat förklarar och gör kollektivavtalad tjänstepension och försäkring lättare att förstå. Som egenföretagare med hängavtal behöver du både ta del av Avtalats information som vänder sig till tjänstemän och delar av informationen som vänder sig till arbetsgivare. Du kan också ringa till Avtalat för att få information i din roll som egenföretagare. 

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg