Affärscoachning för egenföretagare

Som medlem i Unionen Egenföretagare får du kostnadsfri tillgång till våra certifierade affärscoacher, som med stor erfarenhet av egenföretagande och entreprenörskap, coachar dig i ämnen som affärsutveckling, marknadsföring och försäljning.

Affärscoachning via telefon

Affärscoachningen utförs per telefon av affärscoacher som bland annat är certifierade inom områdena affärsutveckling, marknadsföring och försäljning. Samtliga coacher har själva erfarenhet från företagande och entreprenörskap, vilket medför en stor förståelse kring de utmaningar man kan stöta på som egenföretagare.

Med ett coachande förhållningssätt hjälper vi dig att angripa frågor som: Hur ökar jag försäljningen av mina konsulttjänster? Hur kan jag nå ut till mina kunder med mitt erbjudande? Vad ska jag fokusera på i min verksamhet eller hur kan jag bredda mitt affärsområde?

Telefonsamtalet brukar pågå upp till ungefär 45 minuter. 

Vill du optimera din Linkedin-profil? 

Du som är egenföretagarmedlem kan utan extra kostnad få din Linkedin-profil granskad med förslag på förbättringar av Go Monday

Detta omfattas inte av affärscoachningen

Skattefrågor, bokföringsfrågor, arbetsrättsfrågor och arbetsgivarefrågor omfattas inte av affärscoachningen. Vid skattefrågor bör du kontakta Skatteverket. Om du har skattefrågor eller bokföringsfrågor kan du även kontakta Wrebit, där du som medlem i Unionen Egenföretagare har tillgång till 1 timme företagsekonomisk rådgivning per kalenderår.

Om du har en anställning vid sidan av ditt egenföretagande, är du välkommen att kontakta vår fackliga rådgivning kring arbetsrättslig rådgivning som gäller dig personligen. Om du som arbetsgivare har frågor som gäller en anställd kan du kontakta en arbetsgivarorganisation

Beställ affärscoachning

Du som är egenföretagarmedlem har möjlighet att få affärscoachning.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg

Minimera