Granskning av Linkedin-profil för egenföretagare

Som medlem i Unionen Egenföretagare kan vi granska och ge feedback på din profil på Linkedin kostnadsfritt. Linkedin har idag samma funktion som ett visitkort och ger dig en möjlighet att ha en levande och alltid tillgänglig presentation som företagare.

Inom 24
timmar

Som egenföretagare så säljer du inte bara en produkt eller tjänst utan även dig själv.

Linkedin har idag samma funktion som ett visitkort och ger dig en möjlighet att ha en levande och alltid tillgänglig presentation som företagare. Det skapar också en möjlighet att låta andra rekommendera dig och dina tjänster genom att ge dig beröm (endorsements och recommendations).

Genom att göra en expertgranskning får du veta vad du kan förbättra för att maximera effekten av din profil på LinkedIn. Det förstärker din kommunikation med nuvarande kunder och öppnar dörrarna till nya uppdrag.

Det här får du vid en granskning

Du beställer granskningen online via vår samarbetspartner Go Monday och får personlig feedback av en jobbexpert. Du får återkoppling inom 24 timmar med de viktigaste råden för dig och din profil. Om du vill kan du ställa följdfrågor till jobbexperten via e-post.

Jobbexperten tittar på:

 1. Hur du bättre kan anpassa din profil för just den typ av uppdrag och kunder du söker och framhäva det som är viktigt.
 2. Hur du kan optimera profilen och din närvaro för att nå ut till fler, och rätt, personer.
 3. Hur du får fram vem du är och vad du kan bidra med på ett bättre sätt.
 4. Hur du kan presentera dig bättre för att vara säker på att det du vill förmedla når fram.
   

Du får utförlig personlig feedback med:

 • Råd baserat på forskning och research
 • De viktigaste råden för dig
 • Bedömning utifrån den typ av jobb/det jobb du vill ha
 • Ärliga och raka råd av en oberoende expert
   

Din Linkedin-profil får ett genomsnittscore:

 • Poängbaserat resultat med jämförelse
 • C-Score mäter hur effektiv din profil är på en skala från 0 till 100

Kontakta Unionen Egenföretagare så hjälper vi dig att komma igång med en granskning.

Affärsjuridisk rådgivning

Affärsjuridisk rådgivning

Som medlem i Unionen Egenföretagare har du tillgång till 10 timmar affärsjuridisk rådgivning av jurister från Advokatfirman Fylgia. Du har möjlighet att nyttja rådgivningen upp till tio gånger per år och varje ärende får ta upp till en timme.

Försäkringar för egenföretagare

Försäkringar för egenföretagare

Som medlem i Unionen Egenföretagare får du en extra trygghet. I medlemskapet ingår inkomstförsäkring och möjlighet att teckna förmånliga personförsäkringar till dig och din familj. Du har även möjlighet teckna en småföretagar- och pensionsförsäkring via ditt medlemskap.

Pensionssparande för egenföretagare

Pensionssparande för egenföretagare

Egenföretagare behöver, till skillnad från många anställda, göra ett aktivt val för att omfattas av tjänstepension. Vissa egenföretagare kan teckna hängavtal och omfattas av ITP, men inte alla. Som medlem i Unionen Egenföretagare får du en väsentligt rabatterad avgift på pensionssparande hos Folksam.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg