Bli medlem i Unionen Student. Noll kronor för hela studietiden

Unionen Student är den perfekta kickstarten för dig som siktar på jobb i privata arbetslivet. Du får allt du behöver inför extraknäcket eller första jobbet efter examen.

Bli medlem - 0 kronor hela studietiden

Kickstart för jobbsugna. Det kostar inget.

Vi granskar ditt cv, coachar dig kring ingångslön och kikar på ditt anställningsavtal innan du skriver på. Den perfekta kickstarten inför extraknäcket eller första jobbet efter examen. För noll kronor som student.

 • CV-granskning inom 5 dagar

  Unionens söka-jobb-experter ger tips som gör dina ansökningshandlingar starkare och mer konkurrenskraftiga. Våra proffs granskar ditt CV och ditt personliga brev inom fem arbetsdagar och hjälper dig att skriva ett CV som fixar jobbet.

 • Bolla ingångslön med en expert

  När du vill ha tips och råd inför din  löneförhandling  finns vår digitala lönecoach som ger dig argument utifrån vad som är värdefullt för just dig. Du kan också ringa för att bolla dina argument med en rådgivare inför din första löneförhandling.

 • Granskning av anställningsavtal

  Låt oss kika på ditt  anställningsavtal  innan du skriver på så att det finstilta inte bjuder på några negativa överraskningar.

 • Alltid någon att fråga

  Med Unionens medlemsrådgivare i ryggen har du alltid någon att vända dig till oavsett om du har en enkel fråga eller undrar över villkoren på arbetsmarknaden.  

 • Inbjudningar till föreläsningar och webbinarier

  Ta del av rykande aktuella teman på våra direktsända webbinarier om  karriär , hälsa och arbetsliv. Det erbjuds även kurser och aktiviteter om du vill lära mer om lön, arbetsrätt, arbetsmiljö, ledarskap och mycket mer.

 • Studentpris på försäkringar

  Förmånligt studentpris på hemförsäkring och olycksfallsförsäkring för ekonomisk trygghet när du pluggar

 • 96% första året-rabatt när du börjar jobba

  Som medlem i Unionen Student betalar du bara 100 kronor för första året när du uppdaterar till  yrkesverksam  medlem. I medlemskapet ingår då inkomstförsäkring, hjälp med löneförhandlingen och andra nyttiga förmåner för arbetslivet.

Unionen för alla - oavsett utbildning

I Unionen Student kan alla vara med som är sugna på jobb i det privata arbetslivet,  oavsett vilken utbildning du går och vilken befattning du får. Ingenjörer och  personalvetare. Ekonomer och systemvetare. Jurister och farmaceuter. Jurister och spelutvecklare. Och alla andra, inklusive chefer och egenföretagare.

Det är vår idé och vår styrka. Den gör oss till Sveriges största fackförbund med över 685 000 medlemmar, 27 000 förtroendevalda och det bästa stödet både när du söker extrajobb under studierna och tar steget ut i arbetslivet efter examen.