Affärscoachning för studenter

Som medlem i Unionen Student kan du få en timmes kostnadsfri affärscoachning per år. Allt för att stötta dig om du funderar på att starta eller redan driver ett företag under studietiden.

Starta eget?

Om du funderar på att starta eget eller kanske redan driver ett företag under din studietid kan du som medlem i Unionen Student få en timmes kostnadsfri affärscoachning per år. Coachningen sker via telefon.

Affärscoachning-  rådgivning om att starta eller driva företag.

Vad ska du tänka på om du ska starta företag? Hur ska du komma i gång med försäljningen eller marknadsföringen? Vilket pris ska du sätta? Hur ska du paketera ditt erbjudande? Frågor och frågeställningar som dessa kan du bolla med erfarna affärscoacher.

Så funkar det

  • Affärscoachningen utförs av Go Monday,  vars affärscoacher alla har egen erfarenhet från företagande och entreprenörskap och bland annat är certifierade inom områdena affärsutveckling, marknadsföring och försäljning.
  • Fyll i i och skicka in formuläret nedan så får du en bokningslänk från Go Monday inom fyra dagar. Om det eventuellt behövs kompletterande information hör vi av oss.
  • Coachningen sker via telefon och samtalet brukar pågå ca 45 minuter. 

Du som är medlem i Unionen Student och funderar på att starta eget företag kan få affärscoachning för egenföretagare.

Fördel Unionen Egenföretagare

När du avslutar dina studier kan du uppdatera ditt studentmedlemskap till ett medlemskap i Unionen egenföretagare om du har eller ska starta eget. 

Som medlem i Unionen Egenföretagare kan du få trygghet, affärsverktyg och andra förutsättningar för att ditt företag ska kunna utvecklas.

  • Facklig rådgivning  för blivande egenföretagare - Ska du starta eget och ha en anställning parallellt kan du ringa Unionen för att stämma av om det är något du behöver tänka på rörande din anställning och   anställningsavtal .
  • Affärscoachning -  kostnadsfri tillgång till certifierade affärscoacher med stor erfarenhet av egenföretagande och entreprenörskap.
  • Affärsjuridisk rådgivning -  10 timmar affärsjuridisk rådgivning per år av jurister från Advokatfirman Fylgia. 
  • Affärsjuridiska avtal - tillgång till ett webbverktyg via Lexly där du på egen hand enkelt kan skapa dina företagsavtal.
  • Företagsekonomisk rådgivning - tillgång till ett ärende om en timme företagsekonomisk rådgivning per kalenderår av Wrebit. 
  • Försäkrings- och pensionsrådgivning -  möjlighet till försäkrings- och pensionsrådgivning 1 timme per år hos Folksam utan extra kostnad.
  • Försäkringar för egenföretagare - I medlemskapet ingår inkomstförsäkring och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. Du har även möjlighet teckna en småföretagar- och pensionsförsäkring

Unionen Egenföretagare

Ett medlemskap speciellt för dig som är egenföretagare. Unionen vill att det ska vara enklare och tryggare att driva eget.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg