Din karriär som chef

Oavsett om du är intresserad av att utvecklas i din roll som ledare på din nuvarande arbetsplats eller om du söker ett helt nytt jobb så hittar du råd, tips och medlemserbjudanden på kurser och utbildningar inom chef och karriär.

Utvecklas i din roll som ledare

Vill du utvecklas i din roll som chef? Du hittar bland annat kursen Chefsskolan, som ingår i ditt medlemskap, samt rabatterat pris på kurser hos våra samarbetspartners.

Kurser och föreläsningar för dig som chef

Lär dig mer om bland annat ledarskap, konflikthantering och det svåra samtalet genom våra olika aktuella kurser som är relevanta under hela ditt arbetsliv som chef.

Ditt eget utvecklingssamtal och lönesamtal

Ditt utvecklingssamtal

Som chef är du van att hålla utvecklingssamtal med dina medarbetare, men se till att du kommer lika förberedd inför ditt eget utvecklingssamtal .
Inför ditt egna utvecklingssamtal

Ditt lönesamtal

Förbered dig inför ditt egna lönesamtal . Du kan även få personlig lönecoachning av oss.
Inför ditt lönesamtal

Söker du nytt jobb? 

Byta jobb

När du ska byta jobb ger vi dig tips på hur du lyckas bäst. Du får tips och råd från Unionens experter, CV-granskning och mycket mer.
Allt för dig som vill byta jobb

Tips och inspiration för en bra LinkedIn-profil

Så här går du tillväga för att bygga en riktigt bra LinkedIn-profil
Tips och inspiration för en bra Linkedin-profil

LinkedIn-webbinarier

Boka in dig på Unionens karriär - och LinkedIn-webbinarier. Du får mängder av effektiva tips och idéer kring hur du kan boosta både din karriär och jobbsökning via LinkedIn.
LinkedIn-webinarier

Karriärplanera på egen hand

Att karriärplanera handlar om att skapa en bild av hur du vill utvecklas i ditt yrkesliv. Om du vet vad du vill och siktar mot kan du lättare undvika misstag och ha större chans att trivas på lång sikt. Karriärplaneringsguiden vägleder dig genom alla stegen.

Nya kunskaper och kompetensutveckling på webben

Vi ger dig tips på givande kurser och utbildningar som ger dig nya kunskaper och inspiration. Kompetensutveckling var du vill, när det passar dig.

Din egen anställning

Som chef är du även anställd. Här hittar du råd och stöd när det kommer till din egen anställning, karriär och utveckling.

För ett bättre chefsliv

Som chef är du både ledare och anställd på samma gång. Här hittar du tjänster, verktyg, guider, råd och inspiration både i din roll som chef och när det gäller din egen anställning, karriär och trygghet.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg