Välkommen till Unionen Stockholm

Här kontaktar du Unionen Stockholms kontor i Stockholm. Du hittar e-postadress, besöksadress och postadress. Här finns också Unionen Stockholms regionstyrelse, verksamhetsrevisorer och valberedning.

Riksdagshuset i Stockholm

Unionen Stockholm 


Unionen Stockholm är regionen för dig som jobbar i Stockholmsområdet. Området  sträcker sig från Arlanda till Tyresö.  I Unionen Stockholm finns en fjärdedel av hela medlemskåren, tillsammans är vi nästan 180 000 medlemmar och 5400 förtroendevalda.

Kontakt

Pågående ärende

Om du har frågor i ett pågående ärende – mejla till stockholm@unionen.se. För att underlätta i kontakten med en ombudsman behöver du ange ärendenummer, ditt namn och vilken eventuell arbetsplats det gäller.

Förtroendevald

Du som är förtroendevald i Unionen och vill ha stöd i ditt uppdrag kontaktar Unionens fackliga rådgivning.

Chef

Är du chef och har arbetsrättsliga frågor om din egen anställning eller frågor som rör ditt ledarskap – kontakta Unionens chefsrådgivning.

Facklig rådgivning

Kontakta Unionens fackliga rådgivning

Har du frågor kring löner, medlemskap, betalning, arbetsmiljö, att bilda klubb eller bli förtroendevald? Då ringer du Unionens fackliga rådgivning.

Så påverkar du Unionen Stockholm

Har du förslag på förbättringar i arbetslivet eller frågor som du tycker Unionen ska driva? Unionen är en medlemsstyrd organisation där alla kan påverka. Läs mer och ta även del av Unionen Stockholms årsberättelse:

Information om regionrådet (regionens årsmöte)

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg