LinkedIn-granskning

Unionen erbjuder exlusiv LinkedIn-granskning av din profil. Du får personlig feedback av en erfaren karriär- och LinkedIn-specialist.

Som medlem i Unionen får du kostnadsfri granskning av din befintliga LinkedIn-profil. Genom personlig feedback från en av våra erfarna LinkedIn-coacher får du en analys av hur bra din profil är och vad som behöver förbättras för att du ska sticka ut och nå dina mål.

Du kan boka två  granskningstillfällen och varje gång väljer du mellan muntlig eller skriftlig feedback.

Boka din kostnadsfria LinkedIn-granskning

Välj mellan två olika former av granskning:

15 min muntlig feedback per telefon

På kort tid får du en övergripande bild av hur din profil uppfattas, hur bra den är samt vad som behöver förbättras för att du ska sticka ut och nå dina mål. Du bokar tid med en  erfaren karriärcoach och blir sedan uppringd vid den tid du valt för 15 minuters muntlig feedback.  Boka granskning per telefon

Omfattande skriftlig feedback

Du får veta hur du går tillväga för att bygga en riktigt bra Linkedin-profil som både marknadsför dig och bygger ett stort professionellt nätverk på Linkedin. I den skriftliga feedbacken får du en gedigen sammanfattning med synpunkter och en checklista med kommentarer kring ett antal nyckelområden på din profil. E-postas till dig inom 14 dagar.  Boka skriftlig granskning

Unionens LinkedIn-paket

Unionen hjälper dig att skapa en riktigt bra LinkedIn-profil genom att erbjuda dig en rad vassa tjänster; LinkedIn-guide, LinkedIn-webinarier, E-kursen "Bli en stjärna på LinkedIn" och LinkedIn-granskning. 

Välj hur du vill lägga upp din väg mot en riktigt bra LinkedIn-profil. Unionen ger dig möjlighet att kostnadsfritt delta på valfritt antal webinarier och ytterligare två LinkedIn-tjänster per år.

Välj e-kurs + en granskning eller två granskningar:

  1. Börja med att ladda ned Unionens guide: LinkedIntips och inspiration
  2. Delta i ett eller flera LinkedIn-webinarier – du får koll på LinkedIn och personlig marknadsföring
  3. Följ upp med e-kursen ”Bli en stjärna på LinkedIn” – som steg för steg hjälper dig skapa en LinkedIn-profil du är glad och stolt över.
  4. Avsluta med en exlusiv LinkedIn-granskning – du får personlig feedback av en erfaren karriär - och LinkedIn-specialist.
Unionens LinkedIn-guide - tips och inspiration

LinkedIn-guide

Ladda ner Unionens guide med tips och inspiration kring hur du skapar en riktigt bra Linkedin-profil som både marknadsför dig och bygger nätverk på Linkedin.
Boosta din karriär och finslipa ditt jobbsökande med Unionens LinkedIn-webinarier

Boka LinkedIn-webinarier

Boka in dig på LinkedIn-webinarier så får du mängder av tips och idéer kring hur du kan boosta din karriär och finslipa ditt jobbsökande.
Charlotte Hågård, Karriär- och LinkedInspecialist

Bli en stjärna på LinkedIn

Gå Unionens e-kurs kostnadsfritt (värde 5990 kr) och få allt du behöver för att skapa du en riktigt vass och professionell LinkedIn-profil. 

CV-granskning

Som medlem i Unionen kan du också få professionell hjälp att vässa ditt CV och ditt personliga brev. 

Kostnadsfri cv-granskning

Inte medlem än?

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?