LinkedIn-granskning

Många arbetsgivare och rekryteringsföretag kommer att läsa din LinkedIn-profil vid en rekrytering. Tillsammans med Newstart erbjuder Unionen granskning av din LinkedIn-profil som hjälper dig att sticka ut, skapa intresse och bygga ditt personliga varumärke på LinkedIn.

Din LinkedIn-profil är det första professionella intryck du ger av dig själv, åtkomligt för alla. Din profil bli granskad och ger en bild av vem du är, vad du jobbar med och har jobbat med, vilka kollegor och kunder du har. Oavsett om du ska söka jobb, stärka ditt personliga varumärke eller bygga ditt nätverk är LinkedIn mer eller mindre ett nödvändigt verktyg i dag.

Ladda ned din LinkedIn-guide

Börja med att ladda ned Unionens guide så får du veta hur du går tillväga för att bygga en riktigt bra Linkedin-profil som både marknadsför dig och bygger ett stort professionellt nätverk på Linkedin. Guiden är ett samarbete med Newstart. 

Ladda ned guiden Linkedin-tips och inspiration

Välj mellan två olika former av kostnadsfri granskning:

15 min muntlig feedback per telefon

På kort tid får du en övergripande bild av hur din profil uppfattas, hur bra den är samt vad som behöver förbättras för att du ska sticka ut och nå dina mål. Du bokar tid med en av Newstarts erfarna karriärcoacher och blir sedan uppringd vid den tid du valt för 15 minuters muntlig feedback.

 Boka granskning per telefon av Newstart

Omfattande skriftlig feedback

Du får veta hur du går tillväga för att bygga en riktigt bra Linkedin-profil som både marknadsför dig och bygger ett stort professionellt nätverk på Linkedin. I den skriftliga feedbacken får du en gedigen sammanfattning med synpunkter och en checklista med kommentarer kring ett antal nyckelområden på din profil. E-postas till dig inom 14 dagar.

 Boka skriftlig granskning av Newstart

Köp boken ”Stick ut på LinkedIn”

Som medlem kan du köpa boken "Stick ut på LinkedIn" till specialpris. I boken får du alla steg och tips du behöver för att lyckas på LinkedIn.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?