LinkedIn-granskning

Unionen erbjuder exklusiv LinkedIn-granskning av din profil. Du får personlig feedback av en erfaren karriär- och LinkedIn-specialist. Kostnadsfritt för dig som är medlem.

Boka LinkedIn-granskning med personlig feedback

Din LinkedIn-profil är ett viktigt verktyg för din karriär och jobbsökning. Som medlem i Unionen kan du boka granskning av din befintliga LinkedIn-profil. Genom personlig feedback från en av våra erfarna LinkedIn-specialister får du en analys av hur bra din profil är och vad du behöver förbättra för att sticka ut och nå dina mål.

Som medlem är det kostnadsfritt. 0 kr (normalpris 1500 kr).

Värdet för dig

  • Du får personlig feedback av några av Sveriges vassaste Karriär - & LinkedIn-experter som har granskat tusentals profiler.
  • Du får konkreta förbättringsförslag för att marknadsföra dig på bästa sätt mot din målgrupp – rekryterare, arbetsgivare, kunder m fl.
  • Ökade förutsättningar för att skapa ett positivt första intryck och bli hittad genom användning av rätt sökord.
  • Du har ett snyggt och imponerande digitalt visitkort när andra kollar upp dig online.

Boka din LinkedIn-granskning

Välj mellan muntlig eller skriftlig feedback. 

Muntlig feedback - 20 min per telefon

Under ett personligt samtal per telefon får du feedback på hur din profil uppfattas, vad som är bra och vad du kan förbättra för att du ska sticka ut och nå dina mål. Du bokar tid med en av våra erfarna LinkedIn-specialister och blir uppringd på överenskommen tid. Du kan ställa frågor under samtalet.

Vid samtalet: Se till att du har din profil tillgänglig och något att anteckna på under samtalet. Det finns ofta tider i närtid. Kostnadsfritt för dig som är medlem.

Skriftlig feedback

Du får en gedigen skriftlig sammanfattande rapport med tips och kommentarer kring ett antal nyckelområden på din profil. Du får feedback på hur din profil uppfattas, vad som är bra och vad du kan förbättra för att du ska sticka ut och nå dina mål.

Välj om du vill ha din svenska eller engelska profil granskad. Din feedback görs på svenska. En länk till rapporten e-postas till dig inom 5-7 arbetsdagar. Kostnadsfritt för dig som är medlem.

Vad säger medlemmarna om LinkedIn-granskningen?

-Tack för er konstruktiva feedback! Jag fixar till det du tipsat om direkt! /Eija

- Mycket bra feedback och konstruktiva tips. Har åtgärdat och håller nu tummarna för att jag snart hittar ett jobb. Tack snälla! /Nina

- Det var verkligen jättebra med konkreta tips. Ser fram emot att gå över och göra mina ändringar. Övertygad om att min profil blir mycket mer användbar efter justeringar. Stort tack! /Agneta

- Varmt tack för feedbacken! Den var verkligen konstruktiv med bra vägledning. Nu är jag mycket peppad att jobba med mina förbättringar. Stort tack! /Ann

- Vill passa på att tacka för en utmärkt service och uppföljning - precis så det ska fungera i den bästa av världar! /Susanne

Boka din LinkedIn-granskning här

Unionens LinkedIn-paket

Välj hur du vill lägga upp din väg mot en riktigt bra LinkedIn-profil. Unionen ger dig möjlighet att kostnadsfritt delta på valfritt antal föreläsningar plus kostnadsfri tillgång till två omfattande e-kurser. Avsluta med en skriftlig eller muntlig LinkedIn-granskning. Kostnadsfritt för dig som är medlem.

  1. Börja med att ladda ned Unionens guide: LinkedIn-tips och inspiration
  2. Titta på Unionens populära LinkedIn-föreläsningar – du får koll på LinkedIn och personlig marknadsföring.
  3. Delta på de  populära e-kurserna - Bli en stjärna på LinkedIn och Bli en framgångsrik jobbsökare som innehåller två avsnitt om hur du söker jobb via LinkedIn och vad du ska tänka på som jobbsökare i din profil.
  4. Avsluta med en exklusiv LinkedIn-granskning – du får personlig feedback av en erfaren  karriär - och LinkedIn-specialist. 0 kronor för medlemmar (normalpris 1500 kr.)

Är du medlem i Unionen egenföretagare får du tillgång till en specialiserad LinkedIngranskning för dig som driver eget företag

Karriär- och LinkedIn-föreläsningar

Du får verktyg och kunskap om hur du kan skapa bättre förutsättningar när du söker jobb, vill utvecklas och få tips på hur du kan använda sociala medier i ditt nätverkande. Föreläsare är Charlotte Hågård.

LinkedIn-guide

Ladda ner Unionens guide med tips och inspiration kring hur du skapar en riktigt bra Linkedin-profil som både marknadsför dig och bygger nätverk på Linkedin.

Bli en stjärna på LinkedIn

Gå Unionens e-kurs kostnadsfritt (värde 5990 kr) och få allt du behöver för att skapa dig en riktigt vass och professionell LinkedIn-profil. 

Bli en framgångsrik jobbsökare

Att nå framgång som jobbsökare handlar inte bara om att ha ett bra CV utan också om att nätverka, ha koll på de senaste jobbsökningsmetoderna, använda LinkedIn och lyckas med sin personliga marknadsföring.

CV-granskning

Som medlem i Unionen kan du också få professionell hjälp att vässa ditt CV och ditt personliga brev. 

Kostnadsfri cv-granskning

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg

Minimera