E-kurs: Bli en stjärna på LinkedIn

Stick ut på LinkedIn i 12 enkla steg. Du får alla verktyg för att bygga en professionell LinkedIn-profil med ett intresseväckande innehåll. Kostnadsfri e-kurs för dig som är medlem i Unionen.

Att ha en riktigt bra LinkedIn-profil är ett viktigt verktyg för dig och din karriär . Den här kursen handlar om hur du bygger och kommunicerar ditt personliga varumärke och gör en professionell LinkedIn-profil. I kursen kommer du att få alla verktyg du behöver för att enkelt och lätt fylla din LinkedIn-profil med ett intresseväckande innehåll. "Bli en stjärna på LinkedIn" är kostnadsfri för dig som är medlem i Unionen.

Charlotte Hågård

Charlotte Hågård

LinkedIn-specialist

Din kursledare är Charlotte Hågård, välkänd LinkedIn- och karriärexpert. Charlottes LinkedIn-tips har nått tiotusentals människor och i den här e-kursen har hon paketerat sina bästa råd och erfarenheter för dig som är medlem i Unionen.

"Bli en stjärna på LinkedIn" tar dig hela vägen från idé till succé och hjälper dig steg för steg att skapa en LinkedIn-profil som du är glad och stolt över - och som hjälper dig att nå dina mål. Passar lika bra för dig som antingen är ny på LinkedIn eller har stor erfarenhet.

Specifika tips för dig som är jobbsökare, karriärbytare, chef, egenföretagare och student.

Efter kursen kommer du att ha:

 • Ett proffsigt digitalt visitkort
 • Bättre självinsikt och självförtroende
 • Skapat en attraktiv profil och ett positivt personligt varumärke
 • Ökad förmåga att kommunicera vad du kan och vilket värde du tillför
 • Tränat på att sälja dig själv på rätt sätt till rätt målgrupp utifrån de mål du har

För att använda förmånen behöver du vara medlem och logga in.

Kursen

Kursen består av fyra moduler med ett antal kortare videoavsnitt i varje. Till modulerna hör nedladdningsbara arbetsböcker, checklistor, tips och övningar. I kursen ingår även medlemskap i exklusiva kursgrupper på Facebook och LinkedIn där du kan träffa och ställa frågor till kursledaren Charlotte Hågård och hennes team. 

 • 4  moduler
 •  23 videos inklusive 5 bonusvideos med specifika tips för dig som är student, jobbsökare, chef, egenföretagare eller karriärbytare
 • 14 arbetsböcker som du kan ladda ned
 • 7 tips- och checklistor
 • Engagerande tips och övningar i varje avsnitt
 • Möjlighet att göra kursen i din egen takt
 • 180 dagars tillgänglighet

Vad säger våra kursdeltagare?

”Mycket bra och inspirerande kurs. Det är mycket Charlotte som person som gör kursen så bra. Efter alla videos kan man nästan höra Charlottes röst för sig själv i huvudet. Jag tänker större, en sammanfattning av vad jag har gjort, min story och vad jag som person vill framåt.  Jag har också gjort min profil mer unik utifrån mig”
Maria Wahlberg

”Jag har uppskattat att jag själv kunnat gå kursen i den takt jag själv velat och att det går att pausa en film, kolla på LinkedIn parallellt och tycker att filmerna och materialet i sin helhet har varit lättförståeligt och bra. Även bra med Facebookgruppen och chattarna. Kursen har peppat mig och gett mig positiv energi att söka jobb och att tro på mig själv.”
Magdalena Evaldson

”Suveränt upplagd med pedagogiska lagom långa webinarier som tar udden ur ångesten, och styr en i rätt riktning mot en ny uppdaterad Linked in profil. Även pdf:erna gör det lättare att ta de olika stegen till en ny profil.  Jag ser att jag har fler visningar, framförallt från rekryterare, fått flera inbokade intervjuer  och många fler kontaktförfrågningar”.
Maria Lämber

”Mycket strukturerat och bra upplägg, arbetsböckerna är superbra att jobba i efter att ha tittat på video. Jag har upptäckt att jag fått fler besökare sedan jag började jobba med profilen samtidigt som jag börjat lära känna mig själv lite bättre. Jag rekommenderar kursen varmt!” 
Camilla Ekström

Unionens LinkedIn-paket

Välj hur du vill lägga upp din väg mot en riktigt bra LinkedIn-profil. Unionen ger dig möjlighet att kostnadsfritt delta på valfritt antal webbinarier plus kostnadsfri tillgång till e-kursen ”Bli en stjärna på LinkedIn”. Avsluta med en skriftlig eller muntlig LinkedIn-granskning. Kostnad 99 kr per granskning (normalpris 1500 kr.)

Välj e-kurs + en granskning - här kommer vår rekommendation för bästa resultat:

 1. Börja med att ladda ned Unionens guide: LinkedIn-tips och inspiration
 2. Delta i ett eller flera av våra populära LinkedIn-webbinarier – du får koll på LinkedIn och personlig marknadsföring.
 3. Delta i e-kursen - Bli en stjärna på LinkedIn
 4. Avsluta med en exklusiv LinkedIn-granskning – du får personlig feedback av en erfaren  karriär  - och LinkedIn-specialist. (99 kr per granskning) 
 5. Är du medlem i Unionen egenföretagare får du tillgång till en specialiserad LinkedIngranskning för dig som driver eget företag

LinkedIn-guide

Ladda ner Unionens guide med tips och inspiration kring hur du skapar en riktigt bra Linkedin-profil som både marknadsför dig och bygger nätverk på Linkedin.

Spela LinkedIn-webbinarier

Unionens LinkedIn-webbinarier ger dig mängder av tips och idéer kring hur du kan boosta din karriär och finslipa ditt jobbsökande.

Boka LinkedIn-granskning

Unionen erbjuder muntlig eller skriftlig LinkedIn-granskning av din profil (99 kronor per granskning). Du får personlig feedback av en erfaren karriär- och LinkedIn-specialist.

 

 

 

Minimera