E-kurs: Bli en stjärna på LinkedIn

Stick ut på LinkedIn i 12 enkla steg. Du får alla verktyg för att bygga en professionell LinkedIn-profil med ett intresseväckande innehåll. Kostnadsfri e-kurs för dig som är medlem i Unionen.

Att ha en riktigt bra LinkedIn-profil är ett viktigt verktyg för dig och din karriär . Den här kursen handlar om hur du bygger och kommunicerar ditt personliga varumärke och gör en professionell LinkedIn-profil. I kursen kommer du att få alla verktyg du behöver för att enkelt och lätt fylla din LinkedIn-profil med ett intresseväckande innehåll. "Bli en stjärna på LinkedIn" är kostnadsfri för dig som är medlem i Unionen.

Uppdaterad e-kurs inför 2024

LinkedIn uppdaterar sin plattform kontinuerligt och e-kursen är uppdaterat med nyheter inför 2024.

Charlotte

Charlotte Hågård

LinkedIn-specialist

Din kursledare är Charlotte Hågård, välkänd LinkedIn- och karriärexpert. Charlottes LinkedIn-tips har nått tiotusentals människor och i den här e-kursen har hon paketerat sina bästa råd och erfarenheter för dig som är medlem i Unionen.

"Bli en stjärna på LinkedIn" tar dig hela vägen från idé till succé och hjälper dig steg för steg att skapa en LinkedIn-profil som du är glad och stolt över - och som hjälper dig att nå dina mål. Passar lika bra för dig som antingen är ny på LinkedIn eller har stor erfarenhet.

Specifika tips för dig som är jobbsökare, karriärbytare, chef, egenföretagare och student.

Efter kursen kommer du att ha:

 • Ett proffsigt digitalt visitkort
 • Bättre självinsikt och självförtroende
 • Skapat en attraktiv profil och ett positivt personligt varumärke
 • Ökad förmåga att kommunicera vad du kan och vilket värde du tillför
 • Tränat på att sälja dig själv på rätt sätt till rätt målgrupp utifrån de mål du har

För att använda förmånen behöver du vara medlem och logga in.

Kursen

Kursen består av fyra moduler med ett antal kortare videoavsnitt i varje. Till modulerna hör nedladdningsbara arbetsböcker, checklistor, tips och övningar. I kursen ingår även medlemskap i kursgrupper på Facebook och LinkedIn där du kan träffa och ställa frågor till kursledaren Charlotte Hågård och hennes team. 

 • 4  moduler med 18 videolektioner
 •  5 bonusvideos med specifika LinkedIn-tips för dig som är student, jobbsökare, chef, egenföretagare eller karriärbytare
 • 14 arbetsböcker som du kan ladda ned och anteckna i
 • 7 tips- och checklistor
 • Engagerande tips och övningar i varje avsnitt
 • Möjlighet att göra kursen i din egen takt
 • 180 dagars tillgänglighet

Vad säger våra kursdeltagare?

”Mycket bra och inspirerande kurs. Det är mycket Charlotte som person som gör kursen så bra. Efter alla videos kan man nästan höra Charlottes röst för sig själv i huvudet. Jag tänker större, en sammanfattning av vad jag har gjort, min story och vad jag som person vill framåt.  Jag har också gjort min profil mer unik utifrån mig”
Maria Wahlberg

”Jag har uppskattat att jag själv kunnat gå kursen i den takt jag själv velat och att det går att pausa en film, kolla på LinkedIn parallellt och tycker att filmerna och materialet i sin helhet har varit lättförståeligt och bra. Även bra med Facebookgruppen och chattarna. Kursen har peppat mig och gett mig positiv energi att söka jobb och att tro på mig själv.”
Magdalena Evaldson

”Suveränt upplagd med pedagogiska lagom långa webinarier som tar udden ur ångesten, och styr en i rätt riktning mot en ny uppdaterad Linked in profil. Även pdf:erna gör det lättare att ta de olika stegen till en ny profil.  Jag ser att jag har fler visningar, framförallt från rekryterare, fått flera inbokade intervjuer  och många fler kontaktförfrågningar”.
Maria Lämber

”Mycket strukturerat och bra upplägg, arbetsböckerna är superbra att jobba i efter att ha tittat på video. Jag har upptäckt att jag fått fler besökare sedan jag började jobba med profilen samtidigt som jag börjat lära känna mig själv lite bättre. Jag rekommenderar kursen varmt!” 
Camilla Ekström

Unionens LinkedIn-paket

Välj hur du vill lägga upp din väg mot en riktigt bra LinkedIn-profil. Unionen ger dig möjlighet att kostnadsfritt delta på valfritt antal föreläsningar plus kostnadsfri tillgång till två omfattande e-kurser. Avsluta med en skriftlig eller muntlig LinkedIn-granskning. Kostnadsfritt för dig som är medlem.

 1. Börja med att ladda ned Unionens guide: LinkedIn-tips och inspiration
 2. Titta på Unionens populära LinkedIn-föreläsningar – du får koll på LinkedIn och personlig marknadsföring.
 3. Delta på de  populära e-kurserna - Bli en stjärna på LinkedIn och Bli en framgångsrik jobbsökare som innehåller två avsnitt om hur du söker jobb via LinkedIn och vad du ska tänka på som jobbsökare i din profil.
 4. Avsluta med en exklusiv LinkedIn-granskning – du får personlig feedback av en erfaren  karriär - och LinkedIn-specialist. 0 kronor för medlemmar (normalpris 1500 kr.)

Är du medlem i Unionen egenföretagare får du tillgång till en specialiserad LinkedIngranskning för dig som driver eget företag

 

Bli en framgångsrik jobbsökare

Att nå framgång som jobbsökare handlar inte bara om att ha ett bra CV utan också om att nätverka, ha koll på de senaste jobbsökningsmetoderna, använda LinkedIn och lyckas med sin personliga marknadsföring.

LinkedIn-guide

Ladda ner Unionens guide med tips och inspiration kring hur du skapar en riktigt bra Linkedin-profil som både marknadsför dig och bygger nätverk på Linkedin.

Karriär- och LinkedIn-föreläsningar

Du får verktyg och kunskap om hur du kan skapa bättre förutsättningar när du söker jobb, vill utvecklas och få tips på hur du kan använda sociala medier i ditt nätverkande. Föreläsare är Charlotte Hågård.

Boka LinkedIn-granskning

Unionen erbjuder muntlig eller skriftlig LinkedIn-granskning av din profil (kostnadsfritt för medlemmar). Du får personlig feedback av en erfaren karriär- och LinkedIn-specialist.

 

 

 

Minimera