E-kurs: Bli en stjärna på LinkedIn

Stick ut på LinkedIn i 12 enkla steg. Du får alla verktyg för att bygga en professionell LinkedIn-profil med ett intresseväckande innehåll. Kostnadsfri e-kurs för dig som är medlem i Unionen.

Att ha en riktigt bra LinkedIn-profil är ett viktigt verktyg för dig och din karriär . Den här kursen handlar om hur du bygger och kommunicerar ditt personliga varumärke och gör en professionell LinkedIn-profil. I kursen kommer du att få alla verktyg du behöver för att enkelt och lätt fylla din LinkedIn-profil med ett intresseväckande innehåll. "Bli en stjärna på LinkedIn" är kostnadsfri för dig som är medlem i Unionen, värde 5 990 kronor.

Charlotte Hågård

Charlotte Hågård

LinkedIn-specialist

Din kursledare är Charlotte Hågård, välkänd LinkedIn- och karriärexpert. Charlottes LinkedIn-tips har nått tiotusentals människor och i den här e-kursen har hon paketerat sina bästa råd och erfarenheter för dig som är medlem i Unionen.

"Bli en stjärna på LinkedIn" tar dig hela vägen från idé till succé och hjälper dig steg för steg att skapa en LinkedIn-profil som du är glad och stolt över - och som hjälper dig att nå dina mål. Passar lika bra för dig som antingen är ny på LinkedIn eller har stor erfarenhet.

Specifika tips för dig som är jobbsökare, karriärbytare, chef, egenföretagare och student.

Efter kursen kommer du att ha:

 • Bättre självinsikt och självförtroende
 • Skapat en attraktiv profil och ett positivt personligt varumärke
 • Ökad förmåga att kommunicera vad du kan och vilket värde du tillför
 • Tränat på att sälja dig själv på rätt sätt till rätt målgrupp utifrån de mål du har

Anmäl dig till e-kursen "Bli en stjärna på LinkedIn"

Kursen

Kursen består av fyra moduler med ett antal kortare videoavsnitt i varje. Till modulerna hör nedladdningsbara arbetsböcker, checklistor, tips och övningar. I kursen ingår även medlemskap i en Facebook-grupp, exklusivt för deltagare i LinkedIn-kursen, där du kan träffa och ställa frågor till kursledaren Charlotte Hågård och hennes team. 

 • 4 moduler
 • 23 videos inklusive 5 bonusvideos med specifika tips för olika målgrupper 
 • 13 arbetsböcker som du kan ladda ned 
 • Engagerande tips och övningar i varje avsnitt
 • Ett antal checklistor
 • Möjlighet att göra kursen i din egen takt
 • Möjlighet att vara med i exklusiva kursgrupper på Facebook och LinkedIn
 • 180 dagars tillgänglighet

Så funkar e-kursen

Se ett inspelat webinarie som beskriver kursens upplägg:

Unionens LinkedIn-paket

Unionen hjälper dig att skapa en riktigt bra LinkedIn-profil genom att erbjuda dig en rad vassa tjänster; LinkedIn-guide, LinkedIn-webinarier, E-kursen "Bli en stjärna på LinkedIn" och LinkedIn-granskning. 

Unionen ger dig möjlighet att kostnadsfritt delta på valfritt antal webinarier och ytterligare två LinkedIn-tjänster per år. 

Välj e-kurs + en granskning eller två granskningar - här är vår rekommendation för bästa resultat för dig: 

 1. Börja med att ladda ned Unionens guide: LinkedIn-tips och inspiration.
 2. Delta i ett eller flera av våra populära LinkedIn-webinarier – du får koll på LinkedIn och personlig marknadsföring
 3. Följ upp med e-kursen ”Bli en stjärna på LinkedIn” – som steg för steg hjälper dig skapa en LinkedIn-profil du är glad och stolt över. 
 4. Avsluta med en exklusiv LinkedIn-granskning – du får personlig feedback av en erfaren karriär - och LinkedIn-specialist.
Unionens LinkedIn-guide - tips och inspiration

LinkedIn-guide

Ladda ner Unionens guide med tips och inspiration kring hur du skapar en riktigt bra Linkedin-profil som både marknadsför dig och bygger nätverk på Linkedin.
Boosta din karriär och finslipa ditt jobbsökande med Unionens LinkedIn-webinarier

Boka LinkedIn-webinarier

Boka in dig på LinkedIn-webinarier så får du mängder av tips och idéer kring hur du kan boosta din karriär och finslipa ditt jobbsökande.
LinkedIn-granskning

Boka LinkedIn-granskning

Unionen erbjuder muntlig eller skriftlig LinkedIn-granskning av din profil. Du får personlig feedback av en erfaren karriär- och LinkedIn-specialist.

Anmäl dig till e-kursen "Bli en stjärna på LinkedIn"