LinkedIn-webbinarier

Välkommen att redan nu boka in dig på ett eller flera av Unionens kostnadsfria karriär och LinkedIn-webbinarier. Du får effektiva tips och idéer kring hur du kan boosta både din karriär och jobbsökning via LinkedIn.

Glad sommar - på återseende i höst

Delta på Unionens  Karriär - och LinkedIn-webbinarier och få mängder av effektiva tips och idéer kring hur du kan boosta din karriär och jobbsökning via LinkedIn.

Webbinarierna vänder sig till  alla - du som har jobb,  är mellan jobb, utan jobb eller på väg till nytt jobb eller uppdrag. Välkommen att boka in dig på ett eller flera webbinarier.

Charlotte Hågård

Charlotte Hågård

Karriär- och LinkedIn-expert

I webbinarierna träffar du föreläsaren Charlotte Hågård, välkänd karriär - och LinkedIn-expert. Charlotte guidar dig i hur du utvecklar ditt varumärke, bygger ditt nätverk och sticker ut på LinkedIn.

Så söker du jobb och uppdrag i tuffa tider

Onsdag 8 september kl. 12.00-13.00

Att få ett nytt jobb eller uppdrag kan vara en stor utmaning idag då konkurrensen är hög. Det gäller att vara snabb med ansökan, arbeta aktivt med ditt nätverk och att söka på flera olika sätt.

Webbinariet vänder sig till dig som är i jobb, mellan jobb, har eget företag eller på väg till nytt jobb eller uppdrag.

I det här webbinariet har vi fokus på de senaste jobbsökningstrenderna, hur du tar dig förbi kön till intervjun och hur du blir framgångsrik på dagens digitala arbetsmarknad.
 

Du lär dig

 • bli effektiv i din jobbsökning i 12 snabba steg
 • hålla motivationen uppe och inte tappa sugen
 • skapa tydliga jobb- och karriärmål
 • nätverka   men hur gör jag?
 • analysera en annons på rätt sätt så ditt CV och brev S T I C K E R ut
 • använda 8 olika sätt att söka jobb, inkl LinkedIn 
 • framtidsjobben enligt LinkedIns senaste statistik

Anmäl dig här: Så söker du jobb och uppdrag i tuffa tider - 8 sep kl. 12.00

Öka din självinsikt - inventera din kompetens

 Tisdag 5 oktober kl. 12.00 - 13.00

Vill du utvecklas i ditt jobb och karriär men vet inte riktigt hur? Har du svårt att formulera din kompetens och dina styrkor? Behöver du ett tydligare mål och en plan för din utveckling? Att kunna sätta ord på sin kompetens är en av de viktigaste grunderna och förutsättningarna för att framgångsrikt utveckla ditt jobb och din yrkesroll. 

Webbinariet vänder sig till dig som vill utvecklas i ditt jobb som chef eller medarbetare, söker nytt jobb eller inriktning eller har ett eget företag och vill tydliggöra vad du kan bidra med.

I det här webbinariet får du insikter och verktyg för att öka din självkännedom. Inte bara vad du kan utan också vem du är, vilka färdigheter du har och vilka dina styrkor är. 

Du lär dig

 • förstå vad kompetens är
 • få en bra självinsikt
 • använda en strukturerad modell för att inventera din kompetensprofil
 • hitta dina styrkor genom konkreta verktyg
 • hur du kommunicerar din kompetens på ett tydligt sätt
 • göra en kompetensutvecklingsplan som du kan visa din arbetsgivare

Anmäl dig här: Öka din självinsikt - inventera din kompetens - 5 okt kl. 12.00

Bygg ditt digitala varumärke - Bli en stjärna på LinkedIn

Tisdag 9 november kl. 12.00 - 13.00

LinkedIn utvecklas ständigt med nya funktioner. Att ha en proffsig LinkedIn-profil är idag ett måste, vare sig du ska söka jobb, bygga din karriär eller hitta nya kunder eller medarbetare. På LinkedIn kan du utveckla ett värdefullt karriärnätverk och bygga ditt varumärke som expert genom inlägg, videos och mycket mer. 

Webbinariet vänder sig till dig som är i jobb, mellan jobb, har eget företag eller på väg till nytt jobb eller uppdrag. Och oavsett om du är ny eller erfaren på LinkedIn får du praktiska tips och nyheter som hjälper dig.

Du lär dig

 • 5 viktiga framgångsfaktorer på LinkedIn 
 • 10 steg till en professionell profil
 • hur du väljer rätt sökord så du hittas av LinkedIns algoritmer
 • bygga ett nätverk som skapar nya möjligheter
 • göra inlägg och vara aktiv
 • nyheter på LinkedIn

Anmäl dig nu: Bygg ditt digitala varumärke - Bli en stjärna på LinkedIn - 9 nov kl. 12.00

Gör en spännande karriärplan på kort och lång sikt

Onsdag 8 december kl. 12.00 - 13.00

Vill du utveckla din potential i jobbet och karriären – som chef, medarbetare eller företagare? Är du redo för nästa steg men saknar ett tydligt mål och en plan? Att ha en bra självinsikt, en tydlig karriärvision, ett starkt nätverk och ett personligt varumärke som lyfter dig är viktiga karriärverktyg på en arbetsmarknad där tryggheten måste ligga i din kompetens och erfarenhet och inte i en fast anställning.

Webbinariet vänder sig till dig som är i jobb, mellan jobb, har eget företag eller på väg till nytt jobb eller uppdrag.

I webbinariet får du verktyg hur du ökar din självinsikt, hittar styrkor, utvecklar din kompetens och reflekterar kring var du står just nu, var du har varit och vart du vill. 

Du lär dig

 • Jobba strukturerat med din utvecklingsplan enligt en beprövad tre-stegs modell
 • Titta inåt – gör en självinventering, inventera din kompetens, hitta din passion, talang, drivkraft och styrkor
 • Titta utåt – hitta ditt fokus, kartlägg din marknad och bygg ett nätverk som hjälper dig att lyckas
 • Titta framåt – sätt spännande kort- och långsiktiga mål, bygg ditt personliga varumärke och gör en aktiv utvecklingsplan

Anmäl dig nu: Gör en spännande karriärplan på kort och lång sikt - 8 dec kl.12.00

LinkedIn-webbinarier i repris

Har du missat ett spännande karriär  - eller LinkedIn-webbinarie kan du se dem i repris. Du får mängder av effektiva tips och idéer kring hur du kan boosta din karriär och jobbsökning via LinkedIn.  När du ser webbinarierna i efterskott missar du dock möjligheten till interaktion med Charlotte Hågård.

Här hittar du repriserna

LinkedIn-guide

Ladda ner Unionens guide med tips och inspiration kring hur du skapar en riktigt bra Linkedin-profil som både marknadsför dig och bygger nätverk på Linkedin.

Bli en stjärna på LinkedIn

Gå Unionens e-kurs kostnadsfritt (värde 5990 kr) och få allt du behöver för att skapa dig en riktigt vass och professionell LinkedIn-profil. 

Boka LinkedIn-granskning

Unionen erbjuder muntlig eller skriftlig LinkedIn-granskning av din profil (149 kronor per granskning). Du får personlig feedback av en erfaren karriär- och LinkedIn-specialist.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg