Välkommen till Unionen Västerbotten

Här kontaktar du Unionen Västerbotten i Skellefteå och Umeå. Du hittar e-postadress, besöksadress och postadress. Här finns också Unionen Västerbottens regionstyrelse, verksamhetsrevisorer och valberedning.

Lejonströmsbron i Skellefteå

Unionen Västerbotten

Regionen omfattar hela Västerbottens län. Vi har två regionkontor , ett i Skellefteå och ett i Umeå. I Västerbotten finns cirka 16 700 medlemmar på cirka 2 200 arbetsställen.

Kontakt

Pågående ärende

Om du har frågor i ett pågående ärende – mejla till vasterbotten@unionen.se. För att underlätta i kontakten med en ombudsman behöver du ange ärendenummer, ditt namn och vilken eventuell arbetsplats det gäller.

Förtroendevald

Du som är förtroendevald i Unionen och vill ha stöd i ditt uppdrag kontaktar Unionens fackliga rådgivning.

Chef

Är du chef och har arbetsrättsliga frågor om din egen anställning eller frågor som rör ditt ledarskap – kontakta Unionens chefsrådgivning.

Facklig rådgivning

Kontakta Unionens fackliga rådgivning

Har du frågor kring löner, medlemskap, betalning, arbetsmiljö, att bilda klubb eller bli förtroendevald? Då ringer du Unionens fackliga rådgivning.

Så påverkar du Unionen Västerbotten

Har du förslag på förbättringar i arbetslivet eller frågor som du tycker Unionen ska driva? Unionen är en medlemsstyrd organisation där alla kan påverka. Läs mer och ta även del av Unionen Västerbottens årsberättelse:

Information om regionrådet (regionens årsmöte)

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg