Regionråd Unionen Västerbotten

Här hittar du information som rör Unionen Västerbottens regionråd, din regions årsmöte.

Vad är regionrådet? 

Regionrådet är årsmötet i din  region . Här samlas deltagare från arbetsplatser över hela Västerbotten för att välja en ny regionstyrelse och besluta om motioner och annat som rör regionen. Inför regionrådet kan du  nominera  personer till uppdrag i regionen. Du kan också skicka in motioner. 

Sista datum att  nominera  personer till regionala uppdrag: 31 januari. 
Sista datum att skicka in motioner: 28 februari. 

Praktisk information

Nästa  regionråd : Tisdagen den 16 april 2024 kl 10.00–19.00, fika och avprickning från kl. 9.30.

Plats: Umeå Folkets Hus, Vasaplan i Umeå.

Det är bara regionrådsombud som har rösträtt på mötet, men alla förtroendevalda och medlemmar i regionen är varmt välkomna som åhörare (i mån av plats).

Frågor om regionrådet?

Kontakta Maria Hedkvist på Unionen Västerbottens regionkontor

Underlag till regionrådet 2024

Här hittar du handlingar, årsberättelse med mera till regionrådet. Underlagen publiceras löpande, senast 14 dagar innan mötet äger rum. 

Unionen Västerbottens styrelse

Nyfiken på vilka som leder regionen? På senaste regionrådet, i april 2024, valdes en ny regionstyrelse. De har uppdraget att leda regionen framåt utifrån Unionens gemensamma mål och medlemmarnas bästa. Ombuden som deltog på mötet valde också en ny valberedning , revisorer och flera andra uppdrag på regional nivå. Ta en titt på vilka här:

Välj regionrådsombud

Gör din och kollegornas röster hörda i Unionen! Skicka era representanter till regionrådet, så är ni med och röstar och påverkar beslut.

Help us make Unionen better

Did the information on this page help you?

Betyg