Välkommen till Unionen Östra Sörmland/Gotland

Här kontaktar du Unionen Östra Sörmland/Gotland i Södertälje. Du hittar e-postadress, besöksadress och postadress. Här finns också Unionen Östra Sörmland/Gotlands regionstyrelse, verksamhetsrevisorer och valberedning.

Murgröna mot ringmuren i Visby

Unionen Östra Sörmland/Gotland

Unionen Östra Sörmland/Gotland är regionen för dig som jobbar i de östra delarna av Sörmland samt Gotland. Regionen sträcker sig från Huddinge i norr till Oxelösund i söder. Tillsammans är vi cirka 25 600 medlemmar. 

Kontakt

Pågående ärende

Om du har frågor i ett pågående ärende – mejla till osg@unionen.se. För att underlätta i kontakten med en ombudsman behöver du ange ärendenummer, ditt namn och vilken eventuell arbetsplats det gäller.

Förtroendevald

Du som är förtroendevald i Unionen och vill ha stöd i ditt uppdrag kontaktar Unionens fackliga rådgivning.

Chef

Är du chef och har arbetsrättsliga frågor om din egen anställning eller frågor som rör ditt ledarskap – kontakta Unionens chefsrådgivning.

Facklig rådgivning

Kontakta Unionens fackliga rådgivning

Har du frågor kring löner, medlemskap, betalning, arbetsmiljö, att bilda klubb eller bli förtroendevald? Då ringer du Unionens fackliga rådgivning.

Så påverkar du Unionen Östra Sörmland/Gotland

Har du förslag på förbättringar i arbetslivet eller frågor som du tycker Unionen ska driva? Unionen är en medlemsstyrd organisation där alla kan påverka. Läs mer och ta även del av Unionen Östra Sörmland/Gotlands årsberättelse:

Information om regionrådet (regionens årsmöte)

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg