Unionens LinkedIn-paket

Unionen hjälper dig att skapa en riktigt vass LinkedIn-profil genom en rad LinkedIn-tjänster.

Ta fram en riktigt bra LinkedIn-profil

Idag finns alla på LinkedIn - jobbsökande, chefer, karriärintresserade, egenföretagare, rekryterare, säljare och arbetsgivare. Din LinkedIn-profil är ofta det första professionella intryck du ger av dig själv. Oavsett om du ska söka jobb, stärka ditt personliga varumärke eller bygga ditt nätverk är LinkedIn mer eller mindre ett nödvändigt verktyg i dag. För att lyckas på LinkedIn måste du lägga både tid och kraft på att skapa en riktigt bra profil och sedan uppdatera den kontinuerligt. 

Välj hur du vill lägga upp din väg mot en riktigt vass LinkedIn-profil:

  1. Börja med att ladda ned och läs din LinkedIn-guide
  2. Lyssna på Karriär - och LinkedIn-föreläsningar .
  3. e-kurserna - Bli en stjärna på LinkedIn och och Bli en framgångsrik jobbsökare som innehåller två avsnitt om hur du söker jobb via LinkedIn och vad du ska tänka på som jobbsökare i din profil.
  4. Boka en exklusiv kostnadsfri LinkedIn-granskning  för personlig feedback av en erfaren  karriär  - och LinkedIn-specialist. 

Är du medlem i Unionen egenföretagare får du tillgång till en specialiserad LinkedIngranskning för dig som driver eget företag

LinkedIn-guide

Karriär- och LinkedIn-föreläsningar

Du får verktyg och kunskap om hur du kan skapa bättre förutsättningar när du söker jobb, vill utvecklas och få tips på hur du kan använda sociala medier i ditt nätverkande. Föreläsare är Charlotte Hågård.

Bli en stjärna på LinkedIn

Gå Unionens e-kurs kostnadsfritt (värde 5990 kr) och få allt du behöver för att skapa dig en riktigt vass och professionell LinkedIn-profil. 

Bli en framgångsrik jobbsökare

Att nå framgång som jobbsökare handlar inte bara om att ha ett bra CV utan också om att nätverka, ha koll på de senaste jobbsökningsmetoderna, använda LinkedIn och lyckas med sin personliga marknadsföring.

Boka LinkedIn-granskning

Unionen erbjuder muntlig eller skriftlig LinkedIn-granskning av din profil (kostnadsfritt för medlemmar). Du får personlig feedback av en erfaren karriär- och LinkedIn-specialist.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg