Välkommen till Unionen Sydväst

Här kontaktar du Unionen Sydväst i Malmö och Helsingborg. Du hittar e-postadress, besöksadress och postadress. Här finns också Unionen Sydvästs regionstyrelse, verksamhetsrevisorer och valberedning.

Öresundsbron

Unionen Sydväst

Unionen Sydväst innefattar större delen av Skåne och södra Halland, men nordöstra Skåne däremot ingår i region Unionen Sydost. Tillsammans är vi över 77 000 medlemmar. 

I regionen har vi två kontor, ett i Malmö och ett i Helsingborg, där fler än 40 ombudsmän förhandlar och representerar medlemmar på daglig basis. 

Kontakt

Pågående ärende

Om du har frågor i ett pågående ärende – mejla till sydvast@unionen.se. För att underlätta i kontakten med en ombudsman behöver du ange ärendenummer, ditt namn och vilken eventuell arbetsplats det gäller.

Förtroendevald

Du som är förtroendevald i Unionen och vill ha stöd i ditt uppdrag kontaktar Unionens fackliga rådgivning.

Chef

Är du chef och har arbetsrättsliga frågor om din egen anställning eller frågor som rör ditt ledarskap – kontakta Unionens chefsrådgivning.

Facklig rådgivning

Kontakta Unionens fackliga rådgivning

Har du frågor kring löner, medlemskap, betalning, arbetsmiljö, att bilda klubb eller bli förtroendevald? Då ringer du Unionens fackliga rådgivning.

Så påverkar du Unionen Sydväst

Har du förslag på förbättringar i arbetslivet eller frågor som du tycker Unionen ska driva? Unionen är en medlemsstyrd organisation där alla kan påverka. Läs mer och ta även del av Unionen Sydvästs årsberättelse:

Information om regionrådet (regionens årsmöte)

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg