IHM Business School: Skräddarsydda ledarskapsutbildningar för dig som chef

Som medlem i Unionen Chef har du möjlighet att gå skräddarsydda ledarskapsutbildningar i samarbete med IHM Business School. Du får också 25 procent rabatt på ytterligare tre utvalda kurser från IHM:s befintliga kursutbud.

Skräddarsydda kurser för dig som chefsmedlem

Som medlem i Unionen Chef har du möjlighet att gå tre kurser speciellt framtagna för dig som är chefsmedlem:

  • Leda på distans, i hybrid och i det fysiska rummet
  • Konflikthantering i ledarskapet – det svåra samtalet
  • Kommunikation för ledare – så engagerar och motiverar du din arbetsgrupp

Konflikthantering i ledarskapet – det svåra samtalet

Det finns många svåra och utmanande situationer när du ska utöva ditt chef- och ledarskap. Få en ökad kunskap i att ge feedback och konkreta verktyg för att förbereda, genomföra och följa upp ett utmanade samtal. Tvådagarskursen är kostnadsfri för dig som är chefsmedlem.

Kommunikation för ledare – så engagerar och motiverar du din arbetsgrupp

Har du funderat över hur ditt ledarskap kan påverka resultatet och hur du som chef kan leda förändring med kommunikation? I den här kursen, som sker i samarbete med IHM Business School, får du nycklar att skapa resultat, framåtanda och energi i din arbetsgrupp.

Hållbart ledarskap – stresshantering & välmående

NYHET: En kurs i samarbete med IHM om hållbar arbetshälsa. Här lär du dig att förstå stress, dess mekanismer och om effektiva strategier för att minska stressnivåer hos både dig som ledare och dina medarbetare.

25 % rabatt på tre utvalda IHM-utbildningar

Som chefsmedlem hos Unionen har du 25 procent rabatt på nedanstående kurser. Rabattkoden får du tillgång till när du loggat in. 

25 % på IHM Personligt Ledarskap

En bra ledare är en person med förmåga att påverka och inspirera andras inställning? För att lyckas krävs självinsikt, dina medarbetares förtroende och god kommunikation.

I utbildningen Personligt Ledarskap lär du dig bemästra dessa faktorer för att på bästa sätt leda ditt team mot uppsatta mål.

25 % på IHM Agil Förändringsledning

Agil Förändringsledning är utbildningen för dig som vill kunna leda och kommunicera effektivt i förändring och som vill säkra din förståelse för agil metodik inom organisation, marknadsföring och affärsutveckling.

Utbildningen riktar sig till dig som vill förstå grunderna i agil metodik och hur man applicerar dem i sitt eget sammanhang.

25 % på IHM Business Management

Business Management är utbildningen som ger dig grundläggande och heltäckande förståelse för att organisera och utveckla en affärsverksamhet och dess beståndsdelar. Organisation, ekonomi, marknadsföring och ledarskap måste fungera optimalt, var för sig, men också tillsammans. I Business Management får du helhetsbilden du behöver för att förstå din affär och organisation på djupet.

Logga in för att läsa mer om de tre kurserna på IHM och för att anmäla dig till rabatterat pris

Råd och stöd för dig som chef

Att vara chef innebär ansvar, befogenheter och utmaningar. Här får du användbara råd och stöd i din roll som ledare.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg

Minimera