Ledarskapsutbildningar på IHM Business School

Som medlem i Unionen Chef har du möjlighet att gå ledarskapsutbildningar i samarbete med IHM Business School till rabatterat pris. Vi fyller på med nya kurser och utbud löpande.

Ny kurs: Leda på distans, i hybrid och i det fysiska rummet

Leder du medarbetare som sitter på olika platser? I kursen får du konkreta verktyg för att vara en bra ledare som upplevs vara ”där” utan att fysiskt vara det. Tvådagarskursen är kostnadsfri för dig som är chefsmedlem.

Ny kurs: Konflikthantering i ledarskapet – det svåra samtalet

Det finns många svåra och utmanande situationer när du ska utöva ditt chef- och ledarskap. Få en ökad kunskap i att ge feedback och konkreta verktyg för att förbereda, genomföra och följa upp ett utmanade samtal. Tvådagarskursen är kostnadsfri för dig som är chefsmedlem.

Kommunikation för ledare – så engagerar och motiverar du din arbetsgrupp

Många chefer och ledare drömmer om ett högre engagemang bland sina medarbetare. Här får du kunskap, tid för planering och praktisk träning som lägger grunden för ditt kommunikativa ledarskap. Välkommen att göra arbetsvardagen mer resultatstark, lustfylld och begriplig. Kursen sker i samarbete med IHM Business School.

25% rabatt på tre utvalda utbildningar

Som chefsmedlem hos Unionen har du 25% rabatt på nedanstående kurser. Rabattkoden får du tillgång till när du loggat in.  

IHM Personligt Ledarskap

En bra ledare är en person med förmåga att påverka och inspirera andras inställning? För att lyckas krävs självinsikt, dina medarbetares förtroende och god kommunikation.

I utbildningen Personligt Ledarskap lär du dig bemästra dessa faktorer för att på bästa sätt leda ditt team mot uppsatta mål.

IHM Agil Förändringsledning

Agil Förändringsledning är utbildningen för dig som vill kunna leda och kommunicera effektivt i förändring och som vill säkra din förståelse för agil metodik inom organisation, marknadsföring och affärsutveckling.

Utbildningen riktar sig till dig som vill förstå grunderna i agil metodik och hur man applicerar dem i sitt eget sammanhang.

IHM Business Management

Business Management är utbildningen som ger dig grundläggande och heltäckande förståelse för att organisera och utveckla en affärsverksamhet och dess beståndsdelar. Organisation, ekonomi, marknadsföring och ledarskap måste fungera optimalt, var för sig, men också tillsammans. I Business Management får du helhetsbilden du behöver för att förstå din affär och organisation på djupet.

Logga in för att läsa mer om de tre kurserna på IHM och för att anmäla dig till rabatterat pris

Råd och stöd för dig som chef

Att vara chef innebär ansvar, befogenheter och utmaningar. Här får du användbara råd och stöd i din roll som ledare.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg