Ledarskapsutbildningar på IHM Business School

Som medlem i Unionen Chef eller Unionen Egenföretagare har du möjlighet att gå ledarskapsutbildningar på IHM Business School till specialpriser.

Som medlem i Unionen Chef och Unionen Egenföretagare har du nu möjlighet att gå ett antal ledarskapsutbildningarna till kraftigt rabatterat pris genom ett samarbete med IHM Business School. 

Medlemspris:  3 995 kronor inklusive moms (ordinarie pris 18 750 kr inklusive moms).
Resor och boende bokar och bekostar du själv.

All kontakt samt anmälan till utbildningarna sköts av IHM.

Följande utbildningar erbjuds 2019:

Digitalt Ledarskap

Framtiden är här – och den är digital! Är du rustad att leda dina medarbetare genom den stora förändring vi är inne i? Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill ta tillvara på digitaliseringens möjligheter i ditt ledarskap.

Datum: 18-19 september 2019

Läs mer och anmäl dig här

EQ Ledarskap

Använd ditt EQ – bli en bättre chef! Emotionellt kapital beskriver det värde som skapas genom att använda en uppsättning emotionella och sociala färdigheter för att påverka andra.

Datum: 18-19 november 2019

Läs mer och anmäl dig här

______________________________

Som chefsmedlem får du även 25% rabatt på följande utbildningar:

IHM personligt Ledarskap

Den här kursen vänder sig till den lite nyare ledaren eller för dig som saknar verktyg och metoder för situationsanpassa ditt ledarskap såväl vad gäller kommunikation som ledarbeteende.

IHM Verksamhetsutvecklande Ledarskap

Den här kursen vänder sig till den mer erfarne ledaren som vill bygga en organisation som snabbt anpassar sig till omvärldens förändringar.

IHM Strategisk Ledning

Om du är en chef som leder genom andra chefer, sitter i ledningsgrupp och/eller leder på strategisk nivå, så riktar sig den här kursen till dig.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?