Byta jobb

När du ska byta jobb ger vi dig tips på hur du lyckas bäst. Här finns något både för dig som är ny på arbetsmarknaden och för dig som varit med ett tag.

Byta jobb-tips

Checklista - steg för steg mot nytt jobb
Här har vi samlat våra bästa söka jobb-tips där Unionens experter guidar dig steg för steg mot jobbet.

CV-tjänster

Ta del av tips från Unionens experter, ladda ned cv-mallar och mallar för personligt brev och boka kostnadsfri individuell Cv-granskning så att dina ansökningshandlingar visar vem du är, vilka erfarenheter du har och varför just du passar för tjänsten. Så skriver du Cv

LinkedIn-paket

Unionen hjälper dig att skapa en riktigt bra LinkedIn-profil genom att erbjuda dig en rad vassa tjänster. Välj hur du vill lägga upp din väg mot en LinkedIn-profil du är glad och stolt över. Unionen ger dig möjlighet att kostnadsfritt delta på valfritt antal webinarier plus kostnadsfri tillgång till e-kursen ”Bli en stjärna på LinkedIn”. LinkedIn-granskningen kommer fr o m jan 2020 kosta 249 kr per granskning.

Läs allt om Unionens LinkedIn-paket och våra rekommendationer för bästa resultat för dig: LinkedIn - tjänster, tips och inspiration

Boosta din karriär

Professionell yrkesrådgivning
Boka ett kostnadsfritt 20 minuter långt telefonsamtal med en rekryterare inom den bransch du är intresserad av.

PT för din karriär
Skaffa dig en PT även för din personliga karriärutveckling. Du får rabatt på personlig karriärcoachning hos vår samarbetspartner Karriär- och LinkedIn-specialisten.

Student

Intervjuträning - för studentmedlemmar
Är du på väg till en anställningsintervju? Då är det dags att slipa på intervjutekniken. Med ett träningsprogram får du öva både skriftligt och muntligt på telefon.

 

 

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?