Byta jobb

När du ska byta jobb ger vi dig tips på hur du lyckas bäst. Här finns något både för dig som är ny på arbetsmarknaden och för dig som varit med ett tag.

Byta jobb-tjänster

Checklista - steg för steg mot nytt jobb
Här har vi samlat våra bästa söka jobb-tips där Unionens experter guidar dig steg för steg mot jobbet.

CV

  • CV - tips som tar dig till intervju - Det kan vara svårt att sortera bland alla tips och råd, vilket spelar störst roll för om du får jobbet eller inte?
  • CV-granskning - Skicka jobbannonsen, din cv och ditt personliga brev för granskning till våra proffs så hjälper vi dig att vässa dina ansökningshandlingar.
  • CV-mallar - Skriv ett proffsigt cv. Du vinner på att arbeta igenom vad du vill uppnå med ditt cv innan du väljer format och börjar skriva det.
  • Personligt brev-mallar - Skriv ett personligt brev som förtydligar vad du kan erbjuda arbetsgivaren och samtidigt utvecklar de viktigaste kompetenserna från ditt cv.

LinkedIn
 

  • LinkedIn - tips och inspiration - Så går du till väga för att bygga en riktigt bra LinkedIn-profil som både marknadsför dig och bygger ett stort professionellt nätverk på LinkedIn.
  • LinkedIn-granskning - Skapa en profil som sticker ut, skapar intresse och gör att du blir hittad. Välj mellan skriftlig eller muntlig feedback kostnadsfri granskning. 
  • LinkedIn-webinarier - Boka in dig på LinkedIn-webinarier så får du får mängder av tips och idéer kring hur du kan boosta din karriär och finslipa ditt jobbsökande.

Professionell yrkesrådgivning
Boka ett kostnadsfritt 20 minuter långt telefonsamtal med en rekryterare inom den bransch du är intresserad av.

PT för din karriär
Skaffa dig en PT även för din personliga karriärutveckling. Du får rabatt på personlig karriärcoachning hos vår samarbetspartner Karriär- och LinkedIn-specialisten.

Intervjuträning - för studentmedlemmar
Är du på väg till en anställningsintervju? Då är det dags att slipa på intervjutekniken. Med ett träningsprogram får du öva både skriftligt och muntligt på telefon.

När du fått jobbet

 

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?