Välkommen till Unionen Mellannorrland

Här kontaktar du Unionen Mellannorrland i Sundsvall. Du hittar e-postadress, besöksadress och postadress. Här finns också Unionen Mellannorrlands regionstyrelse, verksamhetsrevisorer och valberedning.

Sundsvallsbron

Unionen Mellannorrland

Unionen Mellannorrland omfattar Västernorrland, Jämtland och en bit av Härjedalen. Vårt regionkontor ligger i Sundsvall och vi har drygt 22 000 medlemmar, varav 18 000 är yrkesverksamma.

Kontakt

Pågående ärende

Om du har frågor i ett pågående ärende – mejla till mellannorrland@unionen.se. För att underlätta i kontakten med en ombudsman behöver du ange ärendenummer, ditt namn och vilken eventuell arbetsplats det gäller.

Förtroendevald

Du som är förtroendevald i Unionen och vill ha stöd i ditt uppdrag kontaktar Unionens fackliga rådgivning.

Chef

Är du chef och har arbetsrättsliga frågor om din egen anställning eller frågor som rör ditt ledarskap – kontakta Unionens chefsrådgivning.

Facklig rådgivning

Kontakta Unionens fackliga rådgivning

Har du frågor kring löner, medlemskap, betalning, arbetsmiljö, att bilda klubb eller bli förtroendevald? Då ringer du Unionens fackliga rådgivning.

Så påverkar du Unionen Mellannorrland

Har du förslag på förbättringar i arbetslivet eller frågor som du tycker Unionen ska driva? Unionen är en medlemsstyrd organisation där alla kan påverka. Läs mer och ta även del av Unionen Mellannorrlands senaste årsberättelse:

Information om regionrådet (regionens årsmöte)

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg