Personlig lönerådgivning

Ring Unionens lönerådgivning och bli en vassare förhandlare på en kvart. Passar för dig med ny tjänst, nytt jobb, ny på arbetsmarknaden eller när du ska ha ditt årliga lönesamtal.

Bolla din lön med en expert

Ny tjänst, nytt jobb, ny på arbetsmarknaden? Eller dags för årets lönesamtal ?

Som medlem är du välkommen att kontakta våra rådgivare oavsett om du ska ha årets lönesamtal , söker en ny tjänst och vill vässa dina argument inför löneförhandlingen eller om du känner att din lön egentligen borde vara högre.

Ta hjälp av Unionens lönerådgivning när du behöver verktyg och stöttning kring lön.

Ring 0770 - 870 870

Innan du ringer

Marknadslöner – tjänar du som du förtjänar?

Söker du lönestatistik för att du byter jobb eller för ta reda på om din nuvarande lön är marknadsmässig? Hur mycket tjänar andra i ditt yrke?

Ingångslöner - när du är ny på arbetsmarknaden

Unionens ingångslöner ger dig en fingervisning om lönenivån för olika yrken när du har ingen eller mycket lite tidigare erfarenhet från arbetslivet. Se aktuella lönelägen för dig som är ny på arbetsmarknaden

Ta avstamp i ditt löneavtal

Om din arbetsplats omfattas av kollektivavtal finns ett löneavtal som ger dig rätt till lönerevision. Vad som gäller för just dig hittar du i det löneavtal som gäller på din arbetsplats.

Lönecoachen – förhandla om mer än bara siffror

För dig som söker nytt jobb och vill ha tips och råd inför din löneförhandling. Svara på några frågor så får du de bästa argumenten när du ska förhandla om lön och förmåner som är värdefulla för just dig.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg

Minimera