Vilken kurs ska jag välja?

Unionen har ett brett utbud av kurser och aktiviteter för olika situationer i arbetslivet. Här får du vägledning att hitta något som passar dig.

Vilken kunskap behöver du just nu?

Det finns många kurser, webbseminarier och e-kurser att välja mellan och ämnena skiljer sig åt. Ibland behöver du avsätta några minuter, ibland lite längre tid, och allt är digitalt. Du väljer när och var. Här hjälper vi dig hitta något som passar just dig.

För dig som är medlem

Här är kurser och aktiviteter som vi tror passar dig som är medlem, oavsett om du är studerande, chef, egenföretagare, anställd eller mellan jobb.

För dig som är chef

Unionens erbjuder dig som chef och ledare ett flertal kurser. Om du är ny i chefsrollen finns en tvådagarskurs speciellt framtagen för just dig. Våra kortare e-kurser lyfter ämnen som bland annat chefens arbetsmiljöansvar, praktisk arbetsrätt, svåra samtal och coachande förhållningssätt. Unionen erbjuder även kurser i samarbete med IHM Business School.

Unionens kurser för dig som chef

För dig som är förtroendevald i Unionen

För dig som har ett förtroendeuppdrag på din arbetsplats eller i regionen har vi en alldeles egen sida med kurser. Tag chansen och utveckla dig i uppdraget. Det ger dig kompetens, trygghet och styrka i din roll som förtroendevald . Utgå från dina behov när du planerar din fackliga kompetensutveckling .

Välj rätt kurs som förtroendevald

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg