Regionråd Unionen Skaraborg/Väst

Här hittar du information som rör Unionen Skaraborg/Västs regionråd, din regions årsmöte.

Regionrådet i Skaraborg/Väst

Regionrådet är din regions  årsmöte  och hålls i april. Här samlas deltagare från arbetsplatser, klubbar och andra medlemsgrupper över hela Skaraborg/Väst för att välja en ny regionstyrelse och besluta om motioner och annat som rör regionen. Som medlem har du flera demokratiska rättigheter inför regionrådet. Så är det eftersom Unionen är en förening som styrs av sina medlemmar. Det vill säga – av dig. 

Använd dig av dina demokratiska rättigheter! När alla medlemmars röster får höras är vi som starkast, och får mer kraft att göra arbetslivet bättre. För din skull. Och alla andras. 

Nominera till regionråd

Sista dagen att nominera till Unionen Skaraborg/Västs styrelse och till övriga uppdrag i regionen var den 31 januari. Tack till alla som skickat in tips på nya fackliga superstjärnor! Valen sker på regionrådet.

Välj regionrådsombud

Du och dina kollegor har rätt att välja vem som ska gå på regionrådet och representera er där. De ni väljer är med och röstar, deltar i diskussioner och påverkar beslut. Missa inte möjligheten att välja ombud, så att någon finns på plats och gör er röst hörd.

Motioner till regionråd

Sista dagen att skicka motioner till regionrådet var den 28 februari. Alla inskickade motioner tas upp och beslutas om på regionrådet.

Praktisk information

Datum: 27 april 2023 

Tid: Kl 9.00 – 16.00

Plats: Skövde Kulturhus, Trädgårdsgatan 9. Hybridmöte. Välj om du vill delta på plats eller via länk. 

Frågor om regionrådet?

Kontakta Jessica Strandberg på Unionen Skaraborg/Västs regionkontor

Underlag till regionrådet 2023

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg