Regionråd Unionen Norrbotten

Här hittar du information som rör Unionen Norrbottens regionråd, din regions årsmöte.

Vad är regionrådet? 

Regionrådet är årsmötet i din  region . Här samlas deltagare från arbetsplatser över hela Norrbotten för att välja en ny regionstyrelse och besluta om motioner och annat som rör regionen. Inför regionrådet kan du  nominera  personer till uppdrag i regionen. Du kan också skicka in motioner. 

Nominera mera!

Nu söker valberedningen medlemmar som är sugna på förtroendeuppdrag på regional nivå. Vet du någon som skulle passa? Kanske du själv?

Motioner till regionråd

Har du en bra idé eller ett förslag på något som Unionen borde göra? Skicka en motion till regionrådet, så kan det bli verklighet!

Välj regionrådsombud

Gör din och kollegornas röster hörda i Unionen! Skicka era representanter till regionrådet, så är ni med och röstar och påverkar beslut.

Praktisk information

Nästa  regionråd  sker den 23 april 2024 klockan 10.00-16.00 på Clarion Hotel Sense, Skeppsbrogatan 34 i Luleå. Avprickning startar kl 9.30.

Frågor om regionrådet?

Kontakta Malin Nordlund på Unionen Norrbottens regionkontor

Information från valberedningen

I det här dokumentet ser du vilka val som ska göras på regionrådet, och vilka som har uppdragen just nu. 

Unionen Norrbottens styrelse

Nyfiken på vilka som leder regionen? På senaste regionrådet, i april 2023, valdes en ny regionstyrelse. De har uppdraget att leda regionen framåt utifrån Unionens gemensamma mål och medlemmarnas bästa. Ombuden som deltog på mötet valde också en ny valberedning , revisorer och flera andra uppdrag på regional nivå. Ta en titt på vilka här: