Regionråd Unionen Bergslagen

Här hittar du information som rör Unionen Bergslagens regionråd, din regions årsmöte.

Vad är regionrådet? 

Regionrådet är årsmötet i din region . Här samlas deltagare från arbetsplatser över hela Bergslagen för att välja en ny regionstyrelse och besluta om motioner och annat som rör regionen. Inför regionrådet kan du nominera personer till uppdrag i regionen. Du kan också skicka in motioner. 

Sista datum att nominera personer till regionala uppdrag: 31 januari. 
Sista datum att skicka in motioner: 28 februari. 

Praktisk information

Nästa  regionråd : Måndagen den 22 april 2024 kl. 9.30–16.00

Plats: Scandic Väst, Örebro

Det är bara regionrådsombud som har rösträtt på mötet, men alla förtroendevalda och medlemmar i regionen är varmt välkomna som åhörare (i mån av plats). I samband med mötet har vi även en avtalskonferens dit alla regionens medlemmar och förtroendevalda är välkomna.

Frågor om regionrådet?

Kontakta Lise-Lotte Bäckström på Unionen Bergslagens regionkontor

Underlag till regionrådet 2024

Här hittar du handlingar, årsberättelse med mera till regionrådet. Underlagen publiceras löpande, senast 14 dagar innan mötet äger rum. 

Unionen Bergslagens styrelse

Nyfiken på vilka som leder regionen? På senaste regionrådet, i april 2023, valdes en ny regionstyrelse. De har uppdraget att leda regionen framåt utifrån Unionens gemensamma mål och medlemmarnas bästa. Ombuden som deltog på mötet valde också en ny valberedning , revisorer och flera andra uppdrag på regional nivå. Ta en titt på vilka här:

Välj regionrådsombud

Gör din och kollegornas röster hörda i Unionen! Skicka era representanter till regionrådet, så är ni med och röstar och påverkar beslut.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg