Unionens företrädare i Almedalen 2024

Här är Unionens företrädare i Almedalen 2024.

Detta är ett innehåll från Unionen Opinion.

Publicerad 27 mars 2024

Unionen är i Almedalen 2024 för att driva frågor om framtidens trygghet i arbetslivet. Vi kommer arrangera seminarium om integritet i arbetslivet, kompetensbehov, ekonomiskt seminarium med mera.

Vi kommer självklart också delta i andras arrangemang. Eftersom Unionen har över 700 000 medlemmar har vi insikter och åsikter i mängder av frågor och branscher.

PH

Peter Hellberg

Förbundsordförande

Peter Hellberg pratar gärna om kompetens- och integritetsfrågor, förtroendevaldas roll ur ett demokratiperspektiv, om EU-frågor, om Unionens internationella arbete och den svenska partsmodellen.

MW

Martin Wästfelt

Förhandlingschef

Martin Wästfelt pratar gärna om aktuella arbetsrättsfrågor, omställningsstudiestödet, avtalsrörelsefrågor, avtalsutveckling integritet i arbetslivet och om den svenska partsmodellen.

TB

Tobias Brännemo

Chefsekonom

Tobias Brännemo pratar gärna om konjunkturläget, inflation , ränteökningar och kan ge fackets syn på hur det ekonomiska läget påverkar arbetsmarknaden.

JGN

Josefin G Nilsson

Press- och opinionschef

Som press- och opinionschef för Sveriges största fackförbund gäller det att kunna många bollar i luften och balansera genom det långsiktiga fokuset och reaktiva arbetet. Josefin G Nilsson pratar gärna om Unionens mobiliserings- och opinionsarbete i stort och smått, lätt och svårt. Både ur ett nationellt perspektiv och via regionala insatser. 

Förfrågan om medverkan av Unionens företrädare