Din karriär som chef

Vill du utvecklas i din roll som chef? Ta del av flera värdefulla erbjudanden med allt från att planera din fortsatta karriär, få stöd av en mentor, gå på chefscoachning eller vidareutbilda dig genom att gå en kurs eller börja en ny utbildning.

din karriär

Chefsskolan: e-kurs i 3 delar

I tre delar kommer du få verktygen, insikterna och baskunskaperna för att lyckas i rollen som chef. Du går in i rollen som chef i en virtuell värd i företaget Ypsilon. Du kommer att få utföra kunskapstest och om du lyckas och klarar dig hela vägen kommer du att premieras med ett diplom. Lycka till!

Ledarskapsutbildningar på IHM Business School

Som medlem i Unionen Chef får du extra bra rabatter på ledarskapsutbildningar på IHM. Kompetensutveckla dig genom deras kurser.

Mentor som bollplank

Mentorerna.se är en personlig tränare för din karriär. Läs mer och boka ditt första möte gratis. Du får sedan 30% rabatt på varje mentormöte om du väljer att fortsätta ditt mentorskap

Chefspaket hos Diploma

Plugga på distans och få möjlighet att ta del av 9 olika yrkesprogram skräddarsydda för dig som chefsmedlem.
Missa inte heller vårt studiestöd som du kan läsa om längre ner på denna sida.

Ditt utvecklingssamtal

Som chef är du van att hålla utvecklingssamtal med dina medarbetare. Se till att du kommer lika förberedd inför ditt eget utvecklingssamtal.

Ditt lönesamtal

Förbered dig inför lönesamtalet. Du kan även få personlig lönecoachning av oss.

LinkedIn-webbinarier

Boka in dig på ett eller flera av Unionens karriär- och LinkedIn-webbinarier. Du får mängder av effektiva tips och idéer kring hur du kan boosta både din karriär och jobbsökning via LinkedIn.

LinkedIn - tips och inspiration

Så här går du tillväga för att bygga en riktigt bra LinkedIn-profil

Byta jobb

När du ska byta jobb ger vi dig tips på hur du lyckas bäst. Du får tips och råd från Unionens experter, CV-granskning, Linkedin-tjänster, e-kurser och mycket mer.

Karriärplanera på egen hand

Att karriärplanera handlar om att skapa en bild av hur du vill utvecklas i ditt yrkesliv. Om du vet vad du vill och siktar mot kan du lättare undvika misstag och ha större chans att trivas på lång sikt. Karriärplaneringsguiden vägleder dig genom alla stegen.

Kurser och aktiviteter för dig som chef

Kurser, aktiviteter, föreläsningar, nätverksträffar och seminarier erbjuds kostnadsfritt i hela landet. Lär mer om lön, arbetsrätt, pension, arbetsmiljö, ledarskap och mycket mer.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg