Worklife advice

Livet efter examen kan kännas galet spännande men också lite läskigt. Därför bjuder Unionen Student på en serie samtal med människor från vitt skilda karriärer som delar med sig av erfarenheter och insikter från arbetslivet.

Worklifeadvice #1:
Markiz Tainton, matinspiratör och marknadsförare

Du kommer inte alltid känna dig ny. Du kommer utvecklas och en dag står du där och är experten.

Testa Yrkesradarn!

Upptäck allt du kan bli efter examen! Hitta yrken som matchar din utbildning och lediga jobb du kan söka redan nu som nyexaminerad!

Worklifeadvice #2:
Filip Reineby, föreläsare och retorikexpert

Arbetslivet är till för att nya saker ska upptäckas. Vad du bestämmer dig för att bli när du blir stor är helt upp till dig och det finns ingen stress.

Worklife advice #3:
Atilla Yoldas, journalist och jämlikhetsföreläsare

Man testar sig fram, man gör misstag och inser att det inte var hela världen. Man lär sig av det.

Worklife advice #4:
Tiffany Kronlöf, musiker och regissör

Sätt på dig lite för stora skor precis hela tiden, för du måste utmana dig själv för att växa.

CV och personligt brev på några minuter

Som medlem i Unionen får du kostnadsfritt använda den digitala tjänsten Cowrite som hjälper dig att skriva CV och personligt brev riktat precis till den arbetsgivare och den tjänst som du söker

0:- som student. 96% rabatt efter examen.

Unionen Student är ett introduktionsmedlemskap för dig som studerar på högskola eller universitet och inte redan är yrkesverksam  medlem i Unionen. Du som studerar på en eftergymnasial utbildning och siktar på ett arbete som tjänsteman i den privata sektorn kan också bli medlem.

  • 0 kr för hela studietiden
    Som studentmedlem betalar du ingenting, det vill säga 0 kr för ett medlemskap som gäller hela studietiden, oavsett hur länge du väljer att studera.
  • 100 kr hela första året efter att du varit studentmedlem
    Som tidigare studentmedlem har du kraftigt reducerad avgift första året som yrkesverksam medlem och betalar bara 100 kronor för dina första 12 månader. Därefter fortsätter medlemskapet till ordinarie avgift.