Profilprodukter och trycksaker

Välkomna nya medlemmar med färdigpackade välkomstpåsar. Ta del av Unionens trycksaker, rapporter och informationsmaterial samt värvnings- och kampanjmaterial för klubbar och arbetsplatser.

Ny profilshop för ännu synligare Unionen

Nu har Unionens nya webbshop för profilprodukter öppnat, med alltifrån paraplyer och isskrapor till musmattor och termosmuggar. Dessutom bärbart som tröjor och väskor och ätbart som godis och tuggummin. En del av utbudet är kostnadsfritt för förtroendevalda som vill gröna upp kontoret!
Unionens nya profilshop

Unionens profilshop

Trycksaker och informationsmaterial

I Unionens webbshop kan du beställa trycksaker, som till exempel rapporter och informationsbroschyrer, och det mesta går att ladda ner som pdf. Du behöver logga in som medlem för att komma åt webbshoppen.

Unionen kommer att flytta lagerartiklar från webbshopen den 31 maj. Det innebär att om du behöver fysiskt material som Pridematerial, välkomstpåsar, ärendemappar, broschyrställ, påsar, bordsryttare, talarkort eller göra ett postalt utskick i kuvert, så måste du lägga din beställning senast 30 maj. Du kommer inte kunna beställa detta mellan 31 maj och 24 juni.

Övrigt i webbshopen kommer gå att beställa som vanligt.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg