L!ke a Boss – Sveriges största chefsnätverk

Som chefsmedlem i Unionen tillhör du Sveriges största chefsnätverk. Vi anordnar ledarskapsutbildningar och nätverksträffar där du ges möjlighet att bygga ut ditt eget nätverk med andra chefer.

Logga Like a Boss

Vi vet att chefer oftare än vanliga anställda känner sig ensamma i sin roll och har ett större behov av yrkesnätverk och alltid ett intresse av ledarskapsutveckling. Därför behövs den här sortens nätverk.

På L!ke a Boss kan du alltid förvänta dig insiktsfulla och lärorika föreläsningar, mingel med kvällens föreläsare och möjlighet att bygga ut ditt eget nätverk tillsammans med andra chefer.

Bakom nätverket står Unionen, Fackförbundet ST, Vision och Finansförbundet som tillsammans har över 120 000 chefsmedlemmar.

Ny träff under hösten -24

I mars träffades ett hundratal chefer för att nätverka inom ramen för Like a Boss. Elaine Eksvärd var huvudtalare och gick igenom nycklar till framgångsrik kommunikation, konflikthantering och feedback. Elaine är författare, föreläsare och grundare av retorikföretaget Snacka snyggt

Föreläsare och publik

Såhär presenterade hon själv sitt tema vid nätverksträffen: 
"Kommunikation är en muskel och få föds med sexpack. Varje ledare behöver helt enkelt träna olika kommunikationsmuskler. Under kvällen får ni de verktyg ni behöver för att bli vältränade i feedback och konflikthantering. Men också strategier för att skapa en sund feedbackkultur på jobbet!"

Nästa träff i nätverket är planerad i september, håll utkik efter inbjudan i din e-post.

Ny som chef – kursen för dig som är ny i din roll

När du är ny som chef möter du nya utmaningar och förutsättningar. Inom nätverket erbjuder Unionen, i samarbete med Vision, Finansförbundet och Fackförbundet ST, en 2-dagars kurs för dig som är ny som chef.  

Kursen, som ges digitalt, ger dig en orientering om vad du bör tänka på för att komma in i din roll. Föreläsningar varvas med korta tankeväckande övningar, och med erfarenhetsutbyten och efter kursen blir du inbjuden till ett nätverk på LinkedIn som är för alla kursdeltagare. 

E-kurs: Ny som chef

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg