Aktiviteter arrangerade av förtroendevalda egenföretagare

I Unionen finns en samverkansgrupp för förtroendevalda egenföretagare som är till för att egenföretagare som engagerar sig i Unionen ska kunna samverka kring frågor som rör egenföretagarmedlemmar i hela landet. Samverkansgruppen arrangerar digitala aktiviteter där de välkomnar alla egenföretagarmedlemmar i Unionen.

Aktiviteter 2023 – alla egenföretagarmedlemmar i Unionen är välkomna!

Samverkansgruppen anordnar medlemsaktiviteter där du som är egenföretagarmedlem, oavsett region , är välkommen att delta. 

Exempel på aktivitet är "Min egenföretagarresa" där en egenföretagare berättar sin historia om hur företaget startade och hur verksamheten har utvecklats.

Kommande aktiviteter 2023

29 mars klockan 13.00 – Två egenföretagarmedlemmar berättar om sina resor som egenföretagare.

19 september klockan 7.30 – En egenföretagarmedlem berättar om sin resa som egenföretagare.

22 november klockan 19.00 – En egenföretagarmedlem berättar om sin resa som egenföretagare.

Läs mer om aktiviteterna, anmäl dig eller kontakta samverkansgruppen i andra frågor

Du som är egenföretagarmedlem i Unionen är välkommen på samverkansgruppens digitala aktiviteter. Logga och och läs mer om aktiviteterna och hur du anmäler dig. Du kan självklart också kontakta samverkansgruppen för andra frågor.

Är du förtroendevald och egenföretagarmedlem kan du bli en del av samverkansgruppen

Om du är förtroendevald och egenföretagarmedlem i Unionen är du välkommen att höra av dig om du vill bidra till samverkansgruppens arbete. Kontakta samverkansgruppen genom att logga in här ovanför, så hittar vi ett sätt att ta vara på dina kunskaper och ditt engagemang! 

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg