Aktiviteter arrangerade av förtroendevalda egenföretagare

I Unionen finns en samverkansgrupp för förtroendevalda egenföretagare. Samverkansgruppen arrangerar digitala aktiviteter där du som är egenföretagarmedlem i Unionen är välkommen att delta.

Aktiviteter 2023 – alla egenföretagarmedlemmar i Unionen är välkomna!

Samverkansgruppen anordnar medlemsaktiviteter där du som är egenföretagarmedlem, oavsett region , är välkommen att delta. 

Exempel på aktivitet är "Min egenföretagarresa" där en egenföretagare berättar sin historia om hur företaget startade och hur verksamheten har utvecklats.

Kommande aktiviteter 2023

19 september klockan 7.30
En egenföretagarmedlem berättar om sin resa som egenföretagare. Du får också tips på avgiftsfria digitala universitetskurser på teman som är viktiga för många egenföretagare. Samverkansgruppen informerar även om sitt arbete inför kongressen.
Välkommen med din anmälan senast den 17 september!

22 november klockan 19.00
Två egenföretagarmedlemmar berättar om sina respektive resor som egenföretagare. Samverkansgruppen berättar också om sina erfarenheter från Unionens kongress .

Läs mer om aktiviteterna, anmäl dig eller kontakta samverkansgruppen i andra frågor

Du som är egenföretagarmedlem i Unionen är välkommen på samverkansgruppens digitala aktiviteter. Logga och och läs mer om aktiviteterna och hur du anmäler dig. Du kan självklart också kontakta samverkansgruppen för andra frågor.

Är du förtroendevald och egenföretagarmedlem kan du bli en del av samverkansgruppen

Samverkansgruppen är till för att egenföretagare som engagerar sig i Unionen ska kunna samverka kring frågor som rör egenföretagarmedlemmar i hela landet. Om du är förtroendevald och egenföretagarmedlem i Unionen är du välkommen att höra av dig om du vill bidra till samverkansgruppens arbete. Kontakta samverkansgruppen genom att logga in här ovanför, så hittar vi ett sätt att ta vara på dina kunskaper och ditt engagemang! 

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg