Vi vet hur viktigt det är att du som chef får möjlighet till kompetensutveckling. Ledarskap handlar om att påverka, styra och samverka mot gemensamt mål, hantera konflikter på vägen, inspirera i motgång, visa omtanke och vara ödmjuk när så behövs. Ta del av våra värdefulla erbjudanden och se till att kompetensutveckla dig själv. Det är inte bara du som tjänar på det - det gör även din arbetsgivare.

Fler värdefulla erbjudanden

 

Låt en mentor ge dig en skjuts i karriären

Behöver du prata med någon med erfarenhet från din bransch eller den typ av utmaningar du står inför?
Nu har du möjlighet att genom Mentorerna.se få träffa en erfaren mentor som kan hjälpa dig att komma vidare i karriären och med de projekt du står inför, eller den affärsidé du vill utveckla. Det första mötet är kostnadsfritt, därefter får du 30 % rabatt på varje mentormöte, om du väljer att fortsätta.

Utvecklas på jobbet

När du utvecklar din kompetens ökar du både din egen och företagets konkurrenskraft och därmed din trygghet. Du sitter säkrare på jobbet - eller kan lättare ta nästa steg i karriären. 

Granskning av LinkedIn-profil

Funderar du på att byta jobba närmaste halvåret? Eller skulle du vilja bli kontaktad av arbetsgivare för att få nya spännande erbjudanden? Då är det dags att granska din LinkedIn-profil. Läs mer och boka en kostnadsfri granskning av din Linkedin-profil 

Bidrag till kompetensutveckling - Unionens studiestöd

Vi tycker det är viktigt att du fortsätter att utbilda dig själv och att du hela tiden utvecklas som chef. Du har därför möjlighet att ansöka om bidrag på totalt 13 300 kronor till din kompetensutveckling. Du får använda 3 325 kr av kompetensbidraget varje termin till att spetsa din kompetens och stärka din ställning på marknaden. Du måste ha varit medlem i minst sex månader för att ansöka och bidraget kan användas till kursavgifter, litteratur, materialkostnader och dylikt.

Karriärsamtal

Behöver du råd gällande din karriär? Kanske är du nyfiken på att prova något nytt eller har du en fråga du vill bolla med en oberoende expert? Ett karriärsamtal ger dig fart framåt och råder bot på huvudvärken. Boka ett effektivt karriärsamtal när du behöver ett bollplank angående din karriär, ditt jobbsökande eller din professionella utveckling. Läs mer och boka ditt karriärsamtal. Du bokar snabbt och enkelt online. Ofta finns lediga tider redan dagen efter.

Ansökningshandlingar av hög kvalitet

Känner du att det är dags att gå vidare och söka ett nytt jobb så kan Unionen hjälpa dig att skapa ansökningshandlingar av riktigt hög kvalitet. Genom träffsäkra ansökningshandlingar som matchar din ansökan mot det jobb du söker ökar du möjligheten att få just det jobb du vill ha.

Onlineutbildningar från Diploma

Med onlineutbildningar väljer du själv när i veckan och på dygnet du vill vidareutbilda dig. Du kan pausa och repetera kursen så mycket du vill och behöver. Genom Unionens avtal med Diploma Utbildning har du just nu tillgång till kraftigt rabatterade utbildningar som exempelvis "Coachande Ledarskap", "Förändringsledning" och "Konflikthantering".

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Ja Nej