Din karriär

Vill du utvecklas i din roll som chef? Ta del av flera värdefulla erbjudanden med allt från att planera din fortsatta karriär, få stöd av en mentor, gå på chefscoachning eller vidareutbilda dig genom att gå en kurs eller börja en ny utbildning.

din karriär

Byta jobb

När du ska byta jobb ger vi dig tips på hur du lyckas bäst. Du kan få cv-granskning, Linkedin-gransking, tips och råd från Unionens experter och mycket mer.

Karriärplanera

Att karriärplanera handlar om att skapa en bild av hur du vill utvecklas i ditt yrkesliv. Om du vet vad du vill och siktar mot kan du lättare undvika misstag och ha större chans att trivas på lång sikt.

Utvecklas på jobbet

Du behöver utveckla och fördjupa din kompetens under hela ditt yrkesverksamma liv. Med uppdaterad kompetens är det lättare att byta både arbetsuppgifter och arbetsgivare.

Ditt lönesamtal

Förbered dig inför lönesamtalet. Du kan även få personlig lönecoachning av oss.

Kapitalrådgivning hos SEB för chefer

Det innebär att du får du en egen rådgivare som hjälper dig med allt från vardagsnära banktjänster till råd om placeringar, familjejuridik och försäkringar.
Kursfika

Kurser och aktiviteter för dig som chef

Kurser, aktiviteter, föreläsningar, nätverksträffar och seminarier erbjuds kostnadsfritt i hela landet. Lär mer om lön, arbetsrätt, pension, arbetsmiljö, ledarskap och mycket mer.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?