Träffa studenter. Innan examen!

Unionens matchningstjänst Träffa företag kopplar ihop dig med sistaårsstudenter på väg ut i arbetslivet. Erbjud digitala möten mellan ert företag och studentmedlemmar.

Träffa företag. Innan examen!

Att knyta kontakter med studenter genom närvaro på mässor och arbetsmarknadsdagar kan ta mycket resurser i anspråk. Unionens digitala tjänst Träffa företag ger er chansen att genom effektiva, mindre digitala möten träffa studenter under personligare former. I våras genomfördes en lyckad pilot där 11 företag fick chansen att på 29 digitala möten träffa 170 studenter under personligare former. 

Träffa företag är ett bra komplement till våra övriga aktiviteter mot studenter

I höst öppnar vi upp för  en ny omgång möten där ni får chansen att träffa studenter som är intresserade av de möjligheter, utmaningar och roller som finns just på ert företag.

Så funkar det

Erbjud ett till tre digitala teamsmöten för en mindre grupp studenter på ca 45 - 60 min. Ni träffar precis de studenter som vill veta mer om hur det är att jobba på just ert företag. Presentera företaget, beskriva roller, arbetsuppgifter, eftersökta kompetenser och karriärmöjligheter och stärk kännedomen om värdet av att jobba hos er.

Ni får

  • En egen företagssida med logotyp och beskrivning
  • Exponera er för Unionens 25 000 studentmedlemmar
  • Träffa och knyta kontakter med intresserade sistaårsstudenter
  • Ökade chanser till effektiv studentrekrytering

Anmäl ditt intresse - Möte med studenter

Träffa företag vänder sig endast till företag som omfattas av kollektivavtal .

Träffa företag - intresseanmälan företag

Företaget omfattas av kollektivavtal:

Unionen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. För mer information, gå in på www.unionen.se/personuppgifter.

Deltagande företag hösten 2023

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg