Nya avtal färdiga - Teknikgrossisterna och Svensk Scenkonst

Avtalen Tjänstemanna- och arbetsledaravtal - Teknikgrossisternas Arbetsgivarförening och Svensk Scenkonst är färdigförhandlade.

Avtalet Tjänstemanna- och arbetsledaravtal - Teknikgrossisterna gäller från och med 1 december 2020 och 29 månader framåt till 30 april 2023. Avtalets totala värde är 5,4 procent varav 5 procent går till löneökningar och 0,4 procent avsätts till tjänstepensionen inom ramen för flexpension (deltidspension).

Kortfattad information om de viktigaste punkterna i avtalet och vad som gäller för dig som omfattas av avtalet finns på avtalsområdets sida här på unionen.se under rubriken "Avtalsnytt - kortare nyheter om ditt avtalsområde ".

Det nya avtalet för Svensk Scenkonst gäller från och med 1 november 2020 och 29 månader framåt till 31 mars 2023. 4,8 procent går till löneökningar och 0,7 procent avsätts till tjänstepensionen inom ramen för flexpension (deltidspension).

Kortfattad information om de viktigaste punkterna i avtalet och vad som gäller för dig som omfattas av avtalet finns på avtalsområdets sida här på unionen.se under rubriken "Avtalsnytt - kortare nyheter om ditt avtalsområde "

Tillbaka till avtalswebben

 

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg