Sjuhundratusen tack för att du också är medlem!

Tack vare att vi är fler än någonsin, över 700 000, får vi kraft att bidra till lösningar i dagens oroliga tider. Och tillsammans driva på för ett tryggt och hållbart arbetsliv också imorgon.

Tack för att du också är medlem!

Till dig som nyss har gått med och dig som varit medlem i hela ditt arbetsliv, till dig som är fackligt aktiv på arbetsplatsen och dig som bara är med för säkerhets skull:

Tack för att du är med i Unionen! Det är det viktigaste och det gör skillnad. 

Det är tack vare att vi är så många, över 700 000 totalt, som vi är en kraft att räkna med och kan bidra till gemensamma lösningar i oroliga tider. Till exempel förhandla fram avtal om korttidsarbete för att rädda företag och jobb.

Vi är många som är tacksamma för att få hjälp just nu och du är en av dem som är värd att tacka, eftersom du är med och bidrar som medlem. Samtidigt som du förstås får personliga tjänster och förmåner som du själv har nytta av, som inkomstförsäkring, medlemsrådgivning och cv-granskning.

För att inte tala om möjligheten att vara med och påverka och förbättra, i Unionen-klubben på jobbet.

Allt om Unionens inkomstförsäkring

En kraftfull inkomstförsäkring ingår i ditt medlemskap. Inkomstförsäkringen - som kompletterar a-kassan - gör att du kan få upp till 80% av din tidigare inkomst efter skatt. Tryggt och mycket värdefullt om du skulle bli av med jobbet.

Medlemsrådgivning

Som medlem i Unionen har du alltid någon att vända dig till oavsett om du har en enkel fråga eller skulle hamna i en knivig situation på jobbet.

Cv-granskning

Som medlem i Unionen får du utan kostnad professionell hjälp att vässa ditt CV för att matcha de jobb du drömmer om. Du får både ditt CV och personliga brev granskat av våra proffs inom fem arbetsdagar.

Tillsammans löser vi både dagens utmaningar och driver på för ett tryggt, utvecklande och hållbart arbetsliv också i morgon. På varje arbetsplats och i den kommande avtalsrörelsen. Med en starkare röst än någonsin eftersom vi talar
för fler än någonsin.

Så från alla medlemmar, till dig som är en av oss:

Sjuhundratusen tack!

Allt om avtalsrörelsen

När kollektivavtalen - som till stora delar styr dina anställningsvillkor - ska omförhandlas med arbetsgivarna så kallas det avtalsrörelse. Unionen tecknar över 80 kollektivavtal med unika och anpassade villkor för olika branscher i arbetslivet.

Förtroendevald? Tacka dina medlemmar!

Ladda hem affischer och använd färdig mejlmall för att tacka medlemmarna på din arbetsplats för att de är med och gör skillnad. För sin egen skull och alla andras.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?