Tidningen Kollega

Kollega är Unionens medlemstidning. Den har en fri och självständig ställning inom Unionen och vänder sig till dig som jobbar inom det privata näringslivet.

Tidningen Kollega vill ge dig som läsare tips, inspiration och nyheter som är till nytta i vardagen på jobbet. Kollega gör också journalistiska granskningar. Dessutom vill vi vara en mötesplats och främja diskussion och debatt. Du är också välkommen att vara med och debattera.

kollega

Läs Kollega online

Nätupplagan uppdateras löpande med nyheter och där hittar du också papperstidningen i pdf:format. Till Kollega.se

Prenumerera på Kollegas nyhetsbrev

Missa inte viktiga nyheter om arbetslivet. Starta en prenumeration på Kollegas nyhetsbrev så får du nyheter och reportage om arbetsmiljö, villkor, lön, hälsa och händelser i samhället och politiken som påverkar arbetslivet. Starta prenumeration

Om Kollega

Kollega har en fri och självständig ställning inom förbundet. Chefredaktören är ansvarig utgivare. Papperstidningen går ut till omkring 700 000 medlemmar med 8 nummer per år och finns också som webbtidning.

Kollega vänder sig till anställda inom hela det privata näringslivet och till journalister och andra grupper i samhället som vill ha full koll på arbetslivet för privatanställda tjänstemän .

Avbeställ Kollega

Får ni dubbla exemplar av tidningen i familjen eller önskar du säga upp tidningen Kollega? Skicka ett mejl genom kontaktformuläret så hjälper vi dig.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg

Minimera